M

Rune Larsson: ”De sämsta löparskorna jag har sprungit i!”

av | maj 6, 2024 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Vilka är de värsta löparskorna Rune Larsson har sprungit i? Löparskorna han kallar ”formidabelt skräp”. Och vilka är de sämsta löparskorna Erik Desmeules har haft på sin fot? Vågar han ens nämna det? Du får också höra om hur Rune Larsson byggde om ett par löparskor så att de blev de bästa han har sprungit i. Vad tycker de om rekorden som har satts av löpare i de nya superskorna, är de lika mycket värda som Kjell-Erik Ståhls tidigare svenska rekord, till exempel? Det här, massvis med anekdoter och mycket mer får du höra i senaste avsnittet av Maratonpodden med svenska ultralöparlegendaren Rune Larsson och Erik Desmeules, passionerad löpare och tidigare Sverigechef för Hoka. Lyssna i poddapparna eller direkt i spelaren nedan. Tack för att du lyssnar!

”När jag började var löpning en gubbsport. Alltså, det var ju en sport för… Du skulle ha minst åtta blånaglar på fötterna och så skulle du lukta liniment. Det var också viktigt på den tiden. Och så måste du vara mager och vara vegetarian. Du fick inte väga någonting. Det var ingen som hade kommit på idén att förbjuda 16-åringar att springa maraton.” – Rune Larsson i avsnitt 355 av Maratonpodden

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen