M

Morgonjogg i overkligheten!

av | feb 27, 2016 | Resor | 1 kommentar

morgonjogg
Efter en dag här på Seychellerna måste jag fortfarande nypa mig i armen med jämna mellanrum. Är jag verkligen här, på riktigt?
Det är så sanslöst vackert här, det finns liksom inget som stör. Morgonens barfotajogg på stranden rankar jag lätt som den kanske vackraste löpningen jag någonsin har gjort. Mjuk, följsam sand, ljumma vindar som smeker ansiktet och turkost hav som sakta kluckar in mot land. Och jag som inte ens är någon barfotanörd, idag hade jag inte kunnat vara annat än utan skor.
Nu blir det snart middag på indisk restaurang och sedan ladda för morgondagens begivenhet. Puh, även om jag ser fram emot att få springa så ser jag inte supermycket fram emot att svettas som en gris och bli knallröd i ansiktet. Men är man snorsportare så är man… Halvmara imorgon vid 7.00, håll tummarna för mig!
(Foto: Jonas Hansen)

Taggar

1 kommentar

  1. E

    Heja dig!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen