M

Massvis med nya löpartips från Malin och mig!

av | aug 15, 2019 | Blogginlägg, Podd | 2 Kommentarer

Hoppas du har haft en skön sommar! Jag hade ambitionen att blogga betydligt mer, men det blev inte så. Och så här i backspegeln var det nog smart att tagga ner lite, för nu är jag tillbaka med en massa ny energi! Ser verkligen fram emot den här hösten.

Under sommaren har min kära vän och poddkollega Malin Ewerlöf och jag bland annat spelat in fyra inspirerande filmer i samarbete med Lidingöloppet och deras millopp Rosa Bandet-loppet. Men tipsen i klippen har du nytta oavsett vilken distans du väljer att springa, så jag vill verkligen rekommendera dig att kolla in de två klippen vi hittills har släppt här nedan. Är du inte redan anmäld till något av Lidingöloppets lopp så är det ett hett tips, det brukar alltid vara härligt, friskt löparväder och underbar stämning ute på Lidingö den sista helgen i september.


Måste också säga att vi är så glada och tacksamma över att så många hört av sig och undrat när nästa avsnitt av Ewerlöf & Månström kommer, det värmer! Kan glädjande meddela att avsnittet nu ligger ute, temat är Lidingöloppet! Vi delar med oss av en massa tips om hur du som är sugen lyckas springa på medaljtid, hur man blir en bra löpare uppför och utför backen (bland annat ett mycket bra tips som jag nyligen fick lära mig och har använt i VARJE backe sedan dess!), hur man ska tänka om man alltid tror att man tränat för lite inför ett lopp – plus en massa annat! Lyssna i spelaren nedan:

Nu är vi nyfikna på vad just DU tycker om klippen och poddavsnittet, berätta gärna! Kram!

Taggar

2 Kommentarer

  1. Annika

    Lyssnade på rundan i morse. Alltid roligt att höra er.
    Har aldrig kört Lidingö och det krockar med annat i år men kanske får fundera till nästa år. Vem vill inte springa backe upp och backe ner i en evighet.. 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen