M

Luftade bikinin på Playa Papagayo!

av | dec 9, 2016 | Resor | 3 Kommentarer

Måste bara dela med mig av några härliga bilder från vår utflykt till Playa Papagayo igår! Äntligen fick jag testa min nya bikini och det blev visst några simtag i Atlanten. 
Det är tydligen inte givet att man kan bada i havet på Kanarieöarna i december, berättade en vän. Men har man tur med strömmarna och hittar en skyddad vik så finns det en chans. Igår drog vi iväg med vår hyrbil (en sådan rekommenderas varmt om ni besöker en plats som Club La Santa, då man annars får svårt att ta sig runt på ön) mot stranden Playa Papagayo som vi hade hört mycket bra om.
UV-dräkt Playa Papagayo

Naturister avskräckte inte oss

Jo, visst hade någon ondgjort sig på Tripadvisor om att det minsann fanns naturister på den stranden, men det var inget som avskräckte oss. Värt att veta är att slutklämmen av vägen, efter att man har passerat en ”vägtull” där man får betala en slant för att köra vidare mot Playa Papagayo, är väääldigt skumpig. Ta det lite lugnt och försök att inte vara alltför nära framförvarande fordon för att undvika stenskott 🙂
Men väl framme! En fantastiskt mysig och fin strand! När vi var där var det gott om folk men inte alls trångt. Svalkande god öl och mat uppe på strandtavernan med fin utsikt över stranden och lätt att ta sig ner till stranden även med barnvagn. Kanske inte kaffeljummet i vattnet, men absolut badbart! Rekommenderas! Naturisterna då? Jo, vi såg två stycken mitt ibland alla ”påklädda” solbadare!

Taggar

3 Kommentarer

  1. Hanna

    Vilken härlig utflykt!

    Svara
  2. Lena

    Befinner mig på grannön Fuerteventura just nu. Härligt träningsväder har vi det här också, snygg bikini?.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen