LÖPPROGRAM FÖR NYBÖRJARE: KLARA 5 KM PÅ 5 VECKOR TILLSAMMANS MED MIG!

Petra MånströmOnlineträning2 Kommentarer

Klara 5 km på 5 veckor

//Stolt reklam för egen verksamhet 🥰//

Nybörjare på löpning eller har du sprungit tidigare men haft ett längre uppehåll? Varför inte kickstarta ditt nya löparliv tillsammans med mig?

Mitt nya onlineträningsprogram Klara 5 kilometer på 5 veckor har fokus på träningsglädje och mixar löpning med styrketräning och rörlighet för att ge dig bästa möjliga start i ditt nya liv som löpare. Självklart ingår möjligheten att ställa frågor till mig genom chattfunktionen och du behöver inte någon utrustning.

Du har två valmöjligheter: antingen köper du träningsprogrammet redan idag och kör igång när du vill, på egen hand eller med kompisar, familj eller kollegor? Eller så hänger du på min bootcamp med samma namn som startar den 1 oktober – där är det begränsat antal platser som gäller och förutom chatt med mig så ingår också en grupp där ni deltagare kan peppa varandra och ställa frågor till mig.

Mer information hittar du på www.coachingbypetra.se! Frågor/funderingar – tveka inte att kommentera! Jag hoppas verkligen att jag får äran att coacha dig nu i höst!

+1

2 Kommentarer är aktiverade “LÖPPROGRAM FÖR NYBÖRJARE: KLARA 5 KM PÅ 5 VECKOR TILLSAMMANS MED MIG!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte