M

Löpprogram för nybörjare: klara 5 km på 5 veckor!

av | sep 15, 2022 | Blogginlägg, Senaste nytt, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

//Stolt reklam för egen verksamhet 🥰//

Nybörjare på löpning eller har du sprungit tidigare men haft ett längre uppehåll? Varför inte kickstarta ditt nya löparliv tillsammans med mig?

Mitt nya onlineträningsprogram Klara 5 kilometer på 5 veckor har fokus på träningsglädje och mixar löpning med styrketräning och rörlighet för att ge dig bästa möjliga start i ditt nya liv som löpare. Självklart ingår möjligheten att ställa frågor till mig genom chattfunktionen och du behöver inte någon utrustning.

Du har två valmöjligheter: antingen köper du träningsprogrammet redan idag och kör igång när du vill, på egen hand eller med kompisar, familj eller kollegor? Eller så hänger du på min bootcamp med samma namn som startar den 1 oktober – där är det begränsat antal platser som gäller och förutom chatt med mig så ingår också en grupp där ni deltagare kan peppa varandra och ställa frågor till mig.

Mer information hittar du på www.coachingbypetra.se! Frågor/funderingar – tveka inte att kommentera! Jag hoppas verkligen att jag får äran att coacha dig nu i höst!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen