M

Vässa löparformen inför sommaren med mig!

av | mar 20, 2022 | Blogginlägg | 1 kommentar

Härliga nyheter! ÄNTLIGEN har anmälan till mitt första träningsprogram online Vässa din löpning öppnat! Och DU är varmt välkommen att joina!

Vässa din löpning är ett färdigt 12-veckors träningsprogram där mitt mål är att göra DIG till en starkare och mer hållbar löpare som kommer att flyga fram i spåret lagom till sommaren med pepp och självförtroende! 🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♂️ Vecka för vecka får du:

✔️ Löpstyrkepass som du kan göra vad som helst och helt utan redskap
✔️ Nytänkande och roliga löppass
✔️ Personlig coachning av mig
✔️ Massa härlig pepp och gemenskap från gruppen

Begränsat antal deltagare så att vi ska kunna hålla det så personligt som jag vill ha det – så först till kvarn… Vi gör det här tillsammans och vi ska ha ROLIGT! Alla löpare är välkomna! Mer info och anmälan hittar du här.

Längtar efter att få coacha och hänga med dig! Frågor/funderingar? Kommentera!

Taggar

1 kommentar

  1. Ryggmaster

    Ser härligt ut! Fast det känns lite stressigt att vara med i ett program. Är kanske inte redo för detta ännu. Blir det ryggövningar också?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen