VÄSSA LÖPARFORMEN INFÖR SOMMAREN MED MIG! MITT ONLINEPROGRAM ÄR HÄR!

Petra MånströmBootcamp, Löpning, Träningsprogram1 kommentar

Vässa din löpning

Härliga nyheter! ÄNTLIGEN har anmälan till mitt första träningsprogram online Vässa din löpning öppnat! Och DU är varmt välkommen att joina!

Vässa din löpning är ett färdigt 12-veckors träningsprogram där mitt mål är att göra DIG till en starkare och mer hållbar löpare som kommer att flyga fram i spåret lagom till sommaren med pepp och självförtroende! 🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♂️ Vecka för vecka får du:

✔️ Löpstyrkepass som du kan göra vad som helst och helt utan redskap
✔️ Nytänkande och roliga löppass
✔️ Personlig coachning av mig
✔️ Massa härlig pepp och gemenskap från gruppen

Begränsat antal deltagare så att vi ska kunna hålla det så personligt som jag vill ha det – så först till kvarn… Vi gör det här tillsammans och vi ska ha ROLIGT! Alla löpare är välkomna! Mer info och anmälan hittar du här.

Längtar efter att få coacha och hänga med dig! Frågor/funderingar? Kommentera!

+3

En Kommentar på “VÄSSA LÖPARFORMEN INFÖR SOMMAREN MED MIG! MITT ONLINEPROGRAM ÄR HÄR!”

  1. Ser härligt ut! Fast det känns lite stressigt att vara med i ett program. Är kanske inte redo för detta ännu. Blir det ryggövningar också?

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte