M

Löparstjärnan Lisa Ring i Maratonpodden

av | okt 13, 2017 | Blogginlägg, Podd | 1 kommentar

På bara tre år har Lisa Ring gått från maratondebutant till att vara en av Sveriges främsta långdistanslöpare och landslagslöpare i friidrotts-VM. Idag släpps min intervju med henne för Maratonpodden.
Vi pratar om varför hon skriver om sig själv i tredje person, om studierna i idrottspsykologi och retorik, hur hon fastnade för löpning, varför hon har valt att vara sin egen tränare, hur hon har lyckats hålla sig skadefri, hur hon kämpar för att bli starkare, hatpassen och favoritpassen, framtidsdrömmarna, varför hon väljer bort en del löppass och istället kör öppet vatten-simning, om sina förebilder, om sin svåra vecka i somras och mycket mer. 
Lyssna direkt i spelaren nedan, på Spotify i mobilen eller i poddapparna! Enjoy och trevlig helg!

Taggar

1 kommentar

  1. Sandra

    Ska bli så kul att lyssna på!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen