M

Johanna riskerade livet – ställde upp i mardrömsmaran i Doha

av | okt 18, 2019 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Skulle du riskera livet för att springa ett maratonlopp? Det var precis vad Johanna Bäcklund gjorde när hon ställde sig på startlinjen i mardrömsmaran under VM i Doha tidigare i år.
30 grader och hög luftfuktighet var förutsättningarna. Liksom noll duschar att springa igenom och dumt placerade vätskebord. Hon tappade räkningen på alla bajamajabesök hon tvingades till. Men hon krigade sig i mål, mot alla odds. Av de 68 startande damerna tvingades närmare en tredjedel bryta.
Vill du lyssna på ett enormt inspirerande och spännande samtal om mardrömsmaran, om de minutiösa förberedelserna inför loppet, hur hennes fantastiska löparresa en gång började och hur hon grejade att föda två barn under pågående löparkarriär – missa då inte för allt i världen det senaste avsnittet av Maratonpodden!
Lyssna direkt i spelaren nedan eller i poddapparna! Mycket nöje!

Foto bilden ovan: Erik Flyg

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen