M

Jag sticker ut hakan!

av | dec 19, 2020 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Det händer mycket roligt nu! Och det tänkte jag skriva om i det här inlägget 😉

Först tänkte jag sticka ut hakan. För i fredags släppte jag det tveklöst längsta avsnittet av Maratonpodden någonsin. 90 minuter snack – på engelska. Men OM du vågar anta utmaningen att lyssna så kommer du att inse att det här är magi! Det här är det du behöver veta om löpning ❤  Så, vill du ge din löpning ett lyft för livet: in och lyssna, i poddapparna eller i spelaren nedan! Du kommer inte att ångra dig.

Sedan är jag SÅ tacksam för det fantastiska mottagandet av Fredrik Zilléns och min löparjulkalender! Dagligen får vi massvis med lovord för våra olika tips och det känns superkul, verkligen! Tipsen vänder sig till löpare på ALLA nivåer och du hittar alla luckor på mitt Instagram eller min Youtube-kanal. Ett smakprov hittar du nedan!

Och så kom SOLEN äntligen under dagens långpass med Mia! SOM jag saknat den! Direkt när jag såg den blå gluggen i molntäcket kändes allt mycket lättare! Blev två och en halv timme från stan ut mot Drottningholm, ”FRA-rundan” och hem igen. SÅ skönt!

Vad har ni tränat idag? Något roligt!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen