M

Jag klarade det!!!

av | mar 27, 2017 | Resor | 14 Kommentarer

Då har jag äntligen hittat en stund för att sitta ner och blogga. Det har varit fullt ös här på Aruba, där jag befinner mig nu. Gårdagens halvmara sitter fortfarande kvar i kroppen, känner mig fortfarande lite yr och svag.
Den där klassiska ”race storyn” i romanlängd kommer inom kort, måste bara få smälta gårdagen en aning. Men jag ville bara kika in och skriva några ord. Kände mig peppad och stark i kroppen när jag landade här, men sedan följde några dagar med magproblem och jag lyckades tydligen inte kompensera ordentligt för vätskebristen som uppstod då.
Aruba Aruba
Direkt efter att startskottet gick insåg jag att det här skulle bli extremt tufft. Ett lopp, då man ju dessutom har vilat några dagar för att ladda, brukar ju gå hyfsat lätt åtminstone inledningsvis. Men igår var det tungt och segt från start och det var väldigt jobbigt att hantera mentalt. Är väldigt stolt över mig själv att jag ändå lyckades ta mig i mål, jag hade bara finishermedaljen för ögonen och såg till att ta det extra lugnt för att inte tuppa av på vägen.
Det bästa av allt var att få krama om familjen i mål! Och tänka att ”Jäklar, jag har sprungit Aruba Halvmaraton i 30-gradig värme och skyhög luftfuktighet! Jag är grym!”. Fortsättning följer, som sagt! Stor kram från oss!
Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

14 Kommentarer

 1. pilla

  Grattis!! Superbra gjort – nu är du redo inför den tropiska svenska löparsommaren 😉

  Svara
 2. MarathonDonnan

  Älskar att läsa sådana romaner om olika race så jag ser framemot det när du orkar dela med dig. Förstår att du måste smälta upplevelsen plus att du faktiskt har semester på en väldigt vacker plats med din familj. Starkt jobbat hursomhelst att du tog dig igenom loppet och att du knep medaljen! Så skön känsla kan jag tänka mig. Vilket härligt liv att få åka och springa i olika delar av världen, bra kämpat av dig. Att leva din dröm. Ha en fortsatt trevlig och avkopplande semester och njut i massor.

  Svara
  • Petra Månström

   Jag vet! Älskar också att läsa romanlånga race stories! Kommer snart, lovar!

   Svara
 3. Camilla

  Grymt! Grattis!

  Svara
 4. Sara Borg

  Grattis Petra! Hoppas att du repar dig snart så att du kan njuta till fullo resten av resan 🙂

  Svara
 5. Annika

  Grattis till målgång!! (Som att någon här nånsin tvivlade)

  Svara
 6. Lillian

  Grymt att klara en halvmara under de förutsättningarna, klart du ska vara stolt över din prestation! Race report ser vi verkligen fram emot, är så nyfiken på hur det var. 🙂

  Svara
 7. Hanna

  Grym du är! Ser fram mot att läsa racereporten sen. 🙂

  Svara
 8. Anna

  Grym du är! Tycker själv det är jättejobbigt att springa när det är för varmt… Blodomloppet härom året var det 26 grader vid starten, det var en jobbig mil det, tyckte jag.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen