M

Hjälp, nu faller domen! Så här bra springer jag…egentligen!

av | maj 21, 2020 | Blogginlägg, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Jag har skrivit två böcker om löpning och har sprungit i tio år. Men hur bra springer jag – egentligen? Vågar jag ens ta reda på det..?

Jag bestämde mig för att svälja stoltheten, ta mig till Sveriges främsta löpteknikspecialist Fredrik Zillén och ställa mig på hans beryktade löpband. Han har analyserat närmare 5 000 löpares löpteknik med hjälp av sitt eget tränade öga, 3D-kameror och specialutvecklad mjukvara. Löpare från hela världen vallfärdar till hans labb i Frösundavik utanför Stockholm för att få sin löpteknik synad under lupp.

Så nu är det alltså dags för mig att få svart på vitt: hur bra springer jag egentligen? Och hur kan jag jobba med min löpteknik för att utvecklas? Fick en massa smarta tips från Fredrik som jag direkt har plockat in i min löpning och jag har redan märkt stor skillnad i både tempo och känsla under och efter passet. Ett måste för alla löpare som vill utvecklas och springa bättre och minska skaderisken! Har fått en helt ny syn på det här med löpteknik efter besöket hos Fredrik.

Kolla in klippet nedan! Fler som blev sugna på att analysera sin löpteknik? Och berätta gärna om du vill se fler Youtubeklipp från mig framöver 😉

Foto och film: Elin Nylund

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen