Hett tips till träningssugna gravida!

petramanstromGravid, Gravidträning, Hälsa, Löpning, Träning, TräningsprogramKommentera

gravidkurs

Ledare för webbkursen för gravida är Jonna Rosenkranz, leg naprapat, med många års erfarenhet som ledare och ledarutbildare inom Friskis&Svettis.

Jag har tränat på Friskis & Svettis av och till sedan jag var drygt 12 år. Anledning? Därför att jag älskar konceptet med träning för alla, att man kan komma precis som man är och att man inte behöver ha de senaste kläderna för att passa in.

Därför skulle jag vilja tipsa om en webbkurs som Friskis & Svettis har utkommit med, där du får veta vad som händer i kroppen i graviditetens olika faser samt hur du bäst kan anpassa och lägga upp din träning. Du får svar på frågor som ”hur långt in i graviditeten kan jag löpträna?” och ”Hur undviker jag att magmusklerna delar sig?” Tips från barnmorskan, övningsbank och hur du kan lindra smärta i bäckenregionen med rätt träning. Läs mer här.

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *