M

Hett tips till träningssugna gravida!

av | jan 22, 2016 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

gravidkurs
Ledare för webbkursen för gravida är Jonna Rosenkranz, leg naprapat, med många års erfarenhet som ledare och ledarutbildare inom Friskis&Svettis.
Jag har tränat på Friskis & Svettis av och till sedan jag var drygt 12 år. Anledning? Därför att jag älskar konceptet med träning för alla, att man kan komma precis som man är och att man inte behöver ha de senaste kläderna för att passa in.
Därför skulle jag vilja tipsa om en webbkurs som Friskis & Svettis har utkommit med, där du får veta vad som händer i kroppen i graviditetens olika faser samt hur du bäst kan anpassa och lägga upp din träning. Du får svar på frågor som ”hur långt in i graviditeten kan jag löpträna?” och ”Hur undviker jag att magmusklerna delar sig?” Tips från barnmorskan, övningsbank och hur du kan lindra smärta i bäckenregionen med rätt träning. Läs mer här.

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen