hotell2

Hotellgymmet på vårt hotell här i Malmö är det i särklass bästa jag har besökt. Foto: Petra Månström.

Befinner mig med familjen i Stockholm på jobb. Igår blev det långa sittningar i möte så därför var det skönt att få kickstarta morgonen på löpbandet.

Löpbandet fanns i hotellgymmet här på Comfort Hotel i Malmö, det i särklass bästa hotellgymmet jag har sett med flera löpband, gott om maskiner, fria vikter, stretchingytor och till och med en boxningsring! Alltsammans inrymt i en före detta festvåning med superhögt i tak och stora kristallkronor i taket. Hit vill jag flera gånger! Det blev totalt 40 minuter på bandet inklusive 5 x 1 minuter då jag ökade farten ordentligt insprängt i mitten av passet, en minut fort och en minut lugnt. Skönt att få dra på tempot lite, ser fram emot vår, värme och rensopade vägar där man kan springa i lite lättare kläder. Vinterlöpning har i och för sig sin charm, men löpning om våren är svårslagen.

hotell4

Honungsmelonen gick hem, den ska vi testa i umaminappen vi ska införskaffa inom kort. Ett kul sätt att introducera nya smaker för barn på, har jag förstått. Min matintresserade pojkvän har betydligt mer koll på det där, haha. Foto: Petra Månström.

Efter passet blev det lite lätt styrketräning för mage, rygg och axlar samt stretch. Sedan härlig hotellfrukost där Adrian provade att suga lite på en bit honungsmelon. Den gick verkligen hem, mycket mer än ananasen som han rynkade på näsan åt. Panikutryckning med storleverans i blöjan blev det också, fanns inget skötbord på toaletten så fick trycka in Adrian mellan två handfat. Nöden är uppfinningarnas moder, tur att det har hunnit gå ett tag sedan förlossningen så att man inte är så där hypernervös som då. Nu funkade det ju bra och Adrian jollrade friskt därinne på toan.

Nu blir det en dag fylld av spännande möten! Önskar dig en härlig fredag!

Share: