M

Härligt pass under kristallkronorna!

av | jan 22, 2016 | Resor | 6 Kommentarer

hotell2

Hotellgymmet på vårt hotell här i Malmö är det i särklass bästa jag har besökt. Foto: Petra Månström.

Befinner mig med familjen i Stockholm på jobb. Igår blev det långa sittningar i möte så därför var det skönt att få kickstarta morgonen på löpbandet.

Löpbandet fanns i hotellgymmet här på Comfort Hotel i Malmö, det i särklass bästa hotellgymmet jag har sett med flera löpband, gott om maskiner, fria vikter, stretchingytor och till och med en boxningsring! Alltsammans inrymt i en före detta festvåning med superhögt i tak och stora kristallkronor i taket. Hit vill jag flera gånger! Det blev totalt 40 minuter på bandet inklusive 5 x 1 minuter då jag ökade farten ordentligt insprängt i mitten av passet, en minut fort och en minut lugnt. Skönt att få dra på tempot lite, ser fram emot vår, värme och rensopade vägar där man kan springa i lite lättare kläder. Vinterlöpning har i och för sig sin charm, men löpning om våren är svårslagen.

hotell4

Honungsmelonen gick hem, den ska vi testa i umaminappen vi ska införskaffa inom kort. Ett kul sätt att introducera nya smaker för barn på, har jag förstått. Min matintresserade pojkvän har betydligt mer koll på det där, haha. Foto: Petra Månström.

Efter passet blev det lite lätt styrketräning för mage, rygg och axlar samt stretch. Sedan härlig hotellfrukost där Adrian provade att suga lite på en bit honungsmelon. Den gick verkligen hem, mycket mer än ananasen som han rynkade på näsan åt. Panikutryckning med storleverans i blöjan blev det också, fanns inget skötbord på toaletten så fick trycka in Adrian mellan två handfat. Nöden är uppfinningarnas moder, tur att det har hunnit gå ett tag sedan förlossningen så att man inte är så där hypernervös som då. Nu funkade det ju bra och Adrian jollrade friskt därinne på toan.

Nu blir det en dag fylld av spännande möten! Önskar dig en härlig fredag!

Taggar

6 Kommentarer

 1. Camilla

  Åå så härligt det låter med löpning! Är själv i v 23 och var tvungen att läga av med löpning i v 16 – och saknar det så mycket! Cyklar en massa, men blir inte helt samma känsla 😉

  Undrade lite vart leopard grejen (gaah vad heter det egentligen??) som hänger runt lillkillens hals? Super snygg!

  Svara
  • Petra Månström

   Jag vet! Cykling är kul men inte samma känsla som löpning. Men snart är du tillbaka i spåret 🙂 Adrian har en leohaklapp som jag har köpt på Aliexpress.se.

   Svara
 2. Lina

  Det började med att jag såg dig på Nyhetsmorgon och tyckte att du verkade vara en så klok och kunnig person. Nyfiken som jag var både på dig och på att få bra tips för min löpning, hittade jag till din blogg. Det är bara att erkänna, jag är fast! Du skriver så intressanta, personliga och kunniga inlägg. Många träffar rakt i hjärtat och jag känner igen mig i många situationer. Som lärare i svenska är jag lite extra kräsen med hur man skriver, men du formulerar dig otroligt bra.

  Jag tipsar alla träningsintresserade vänner om din blogg. Fortsätt som du gör, för du är grym!

  Svara
  • Petra Månström

   Kära du! Tack för fina ord, blir alldeles rörd! Stor kram!

   Svara
 3. Anna

  Är inte han för liten för mat? Så små bebisar behöver bara bröstmjölk el ersättning. Frukt är inte heller sen nästa intron, vänjer barnen vid det söta. Bättre m typ smakportion av riktig mat, typ mosade grönsaker. Kolla mosboken av Johanna Westman.
  Och din löpning – du vet väl att bäcken mm är mjukt & uppluckrat i flera månader efter förlossningen? Det är ingen slump att kvinnor avråds från den typen av träning. Vet många som skadat höfter, hamstring mm pga gått för hårt ut på en gång.
  Och syskon – kan vara underbart & jobbigt . vi har två barn och vi tycker det är en bra balans i familjen. plus – våra döttrar leker och har kul ihop och testar varandra. nyttigt tror jag.

  Svara
  • Petra Månström

   Lugn, bara lugn. Han fick suga lite på en pyttebit honungsmelon, inget man dör av 🙂 Och vad gäller löpning och när man kan dra igång med detta efter förlossningen så är det högst individuellt. Är starkt emot generaliseringar, låt var och en (som rimligen känner sin kropp bäst och vet vad den klarar av) bestämma.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen