M

Hello Jamaica!

av | nov 27, 2017 | Blogg, Blogginlägg, Resor | 5 Kommentarer

Äntligen framme! Efter en lååååång flygresa har vi nu landat i Negril på Jamaica där jag nu laddar upp för lördagens utmaning: REGGAE MARATHON!
Reggae Marathon på Jamaica är ett lopp som jag länge har velat springa, det finns självklart med på min lista över drömlopp i världen. Det är omkring 30 grader varmt på dagen och 25-26 grader på natten, samt hög luftfuktighet, så loppet kommer att bli en rejäl utmaning. Men fokus ligger som alltid på att ha roligt och njuta av löpningen så länge det går, det är det viktigaste. Och förstås: att njuta före och efter loppet tillsammans med familjen, som är med. Inte särskilt svårt med tanke på att vi bor på fantastiska hotellet Azul Sensatori – här snackar vi livskvalitet och guldkant!
Någon som har sprungit loppet tidigare? Tar mycket gärna emot alla tips jag kan få!
Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

5 Kommentarer

 1. Cindy

  Wow, vilken grej! Lycka till Petra. Ser fram emot lopprapport. Ha det så gott och njut!

  Svara
 2. Förvånad

  Ser underbart ut! Jag bokade precis en resa till Spanien om två veckor. Inte lika varmt som du har det, men åtminstone varmare och ljusare än här i Helsingfors. Det kommer att bli ett privat litet löparläger för det är en annan löpare och jag som åker till Alicante på en vecka. Blev litet spontant det här. Lycka till med maran!

  Svara
 3. Hanna

  WOW! Lycka till. 😀

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen