HÄNG MED PÅ INTERVALLPASS MED MALIN EWERLÖF OCH MIG!

Petra MånströmIntervallträning, Löpning, Träning9 Kommentarer

Har haft det motigt med såväl löpning som annan träning ett bra tag nu. I stort sett varje pass har det känts som att en osynlig hand trycker tillbaka mig och benen är tunga som blyklumpar ?

Inte kul, särskilt när jag ju vet hur härlig löpning kan vara när man har flyt. När steget känns lätt och en osynlig hand trycker en framåt. Det är dit jag vill komma en dag, men än är det långt kvar… Men jag har en halvmara i Prag att ta mig runt på i nästa vecka.

För att öka chanserna att göra det och ha roligt samtidigt har jag bokat in ett gäng pass med min kära poddkollega Malin Ewerlöf som coach. Hon är den bästa löpcoachen jag någonsin har träffat. Peppande, kunnig och en allmänt underbar människa.

På vårt senaste pass hade vi besök av en filmare – här är resultatet! Skulle du vilja se fler videoklipp från oss? Och har du i så fall några önskeämnen? Berätta gärna!

Cred video + stillbild: Ulrik Hansson

0

9 Kommentarer är aktiverade “HÄNG MED PÅ INTERVALLPASS MED MALIN EWERLÖF OCH MIG!”

 1. Tack för allt bra jobb du gör! Maratonpodden är såå bra, du är superbra på att intervjua, att verkligen framhäva intervjuobjektet. Har hittat din podd med Malin Ewerlöv också ? Peppande och tar till mig budskapet om att man får kalla sig löpare även fast man inte gör några beundrandsvärda tider.

  0
  1. Hur lång vila körde ni mellan intervallerna malin och du körde i senaste inlägget? Och hur tänkte ni i fart?

   0
 2. Jättebra video! Skulle gärna sett löpskolningsövningarna oxå. Du är sååå inspirerande! Tack!

  0
 3. Inspirerande video! Har ångest för Göteborgssvarvet men detta var precis vad jag behövde se. Trodde att jag skulle springa 18 km lätt som en plätt vid det här laget ? Ska absolut ut imorgon och testa själv ??‍♀️

  0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte