KOM OCH SPRING THULE BARNVAGNSJOGG MED MIG!

Thule Barnvagnsjogg

Hörni, nu ska jag berätta en galet rolig nyhet! En dröm jag länge haft som nu blivit verklighet: Thule Barnvagnsjogg! Dagen efter Göteborgsvarvet, söndagen den 19 maj, är det premiär!

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag har sprungit en del lopp tillsammans med min son Adrian i löparvagnen. Men oftast så tvingas man starta längst bak och inte sällan råkar man reta upp en och annan medlöpare som tycker att vagnen är i vägen. Lösningen? Ett alldeles eget lopp för oss som gillar att springa med löparvagn såklart!

Frukostevent Thule

Bollade idén med min samarbetspartner Thule och till min stora glädje nappade de. Med råge! Så i år, dagen efter Göteborgsvarvet och i samband med Minivarvet är det premiär för Thule Barnvagnsjogg! Det är en helt ny löpupplevelse för familjer där en eller två vuxna springer med joggingvagn. Banan är 2,4 km lång och du springer i din egen takt utan tidtagning. Hälften av anmälningsavgiften på 100 kr går till Barncancerfonden ❤️ Antalet platser är begränsat till 150 vagnar. Anmäl dig nu, så får du dessutom 20% rabatt på valfri Thule jogging-/multisportvagn. Sista anmälningsdag 30 april.

Thule (och jag) kommer att finnas på plats vid Minivarvet under den 18 maj och den 19 maj. Alla är välkomna till Thuletälten där man också kan testspringa Thulevagnar på en liten bana och känna på stora delar av Thules Active with Kids sortiment.

Läs mer om loppet och anmäl dig här!

Vi ses väl? Det kommer att bli såååå kul, det här!

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Share: