M

Kom och spring Thule barnvagnsjogg med mig!

av | mar 29, 2019 | Blogginlägg | 2 Kommentarer

Hörni, nu ska jag berätta en galet rolig nyhet! En dröm jag länge haft som nu blivit verklighet: Thule Barnvagnsjogg! Dagen efter Göteborgsvarvet, söndagen den 19 maj, är det premiär!

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag har sprungit en del lopp tillsammans med min son Adrian i löparvagnen. Men oftast så tvingas man starta längst bak och inte sällan råkar man reta upp en och annan medlöpare som tycker att vagnen är i vägen. Lösningen? Ett alldeles eget lopp för oss som gillar att springa med löparvagn såklart!
Frukostevent Thule
Bollade idén med min samarbetspartner Thule och till min stora glädje nappade de. Med råge! Så i år, dagen efter Göteborgsvarvet och i samband med Minivarvet är det premiär för Thule Barnvagnsjogg! Det är en helt ny löpupplevelse för familjer där en eller två vuxna springer med joggingvagn. Banan är 2,4 km lång och du springer i din egen takt utan tidtagning. Hälften av anmälningsavgiften på 100 kr går till Barncancerfonden ❤️ Antalet platser är begränsat till 150 vagnar. Anmäl dig nu, så får du dessutom 20% rabatt på valfri Thule jogging-/multisportvagn. Sista anmälningsdag 30 april.
Thule (och jag) kommer att finnas på plats vid Minivarvet under den 18 maj och den 19 maj. Alla är välkomna till Thuletälten där man också kan testspringa Thulevagnar på en liten bana och känna på stora delar av Thules Active with Kids sortiment.
Läs mer om loppet och anmäl dig här!
Vi ses väl? Det kommer att bli såååå kul, det här!
Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

2 Kommentarer

  1. Stephanie

    Verkligen så kul. Har anmält mig och så fint att halva startavgiften går till barncancerfonden. Värmer lite extra då min minsta precis har blivit fri från cancer

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen