M

HÄNG MED MALIN OCH MIG TILL PRAG HALVMARATON!

av | okt 3, 2017 | Resor | 8 Kommentarer

Idag har jag en riktigt glad nyhet! Nu är nämligen platserna till Malin Ewerlöfs och min första gemensamma löparresa släppta! Varmt välkommen att hänga med oss till Prag Halvmaraton 2018!
Följ med oss till Prag halvmaraton och spring genom min absoluta favoritstad. Jag har sprungit loppet flera gånger och det har alltid varit lika roligt och välarrangerat. Man springer på båda sidor floden Vltava och korsar den flera gånger över de vackra broarna. Resan sker i samarbete med Resia.
Prag Halvmaraton
Ewerlöf & Månström
Prag HalvmaratonPrag HalvmaratonVid ankomsten joggar vi bort resdammet tillsammans och under gemensamma måltider (samtliga middagar ingår i priset!) får du våra bästa löpartips. Efter loppet firar vi såklart en väl genomförd prestation tillsammans. Resan är för alla som vill ta på sig ett par löparskor och hänga med oss i Prag en helg. Du tävlar bara mot dig själv och springer för att det är roligt. Och ja, det är ok att ta en öl dagen före loppet!
Mer information och bokning
Avresor från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Begränsat antal platser, så först till kvarn. Hoppas vi ses, det kommer bli så roligt!
Foto bilderna ovan: Emma Shevtzoff, privat samt Runczech

Taggar

8 Kommentarer

 1. Cindy

  Whoohoo! Vilken resa Petra! Är priset för enkelrum eller tillkommer det då något tillägg? Vet du redan nu om det är resenärer som åker på egen hand, alltså utan att känna någon? ☺️
  Blev supersugen på denna upplevelse!

  Svara
  • Petra Månström

   Hej! Visst är det en härlig resa! Vi kommer ha så kul! Enkelrumstillägget är 1700 kr. Det brukar alltid vara folk som inte känner någon och vi ledare har ett uttryckligt mål att alla ska känna sig välkomna och inkluderade på den här resan – oavsett om man känner någon på förhand eller ej. Varmt välkommen att hänga med!

   Svara
 2. Hanna

  Åh, det hade varit så grymt roligt!

  Svara
  • Cindy

   Tack för ditt svar Petra! Ska fundera lite till, låter som en magisk resa ?

   Svara
 3. Lina Resia

  Så himla spännande med den här resan. Härligt att samarbeta med två så härliga tjejer. Ni kommer få en magisk resa. Mvh Lina, kommunikationsansvarig på Resia

  Svara
  • Petra Månström

   Lina! Tack för kommentar, ser verkligen fram emot den här resan! Kram

   Svara
 4. Anna

  Hej!
  Kommer att bli så kul att springa mitt första lopp utomlands under denna resa! Längtar så mycket!

  Svara
  • Petra Månström

   Men åh, det är helt rätt utomlandslopp att börja med! Det var mitt första också, faktiskt mitt första löparlopp någonsin! Stor kram och vi ses!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen