HÄNG MED MALIN OCH MIG TILL PRAG HALVMARATON!

Petra MånströmLöpning, Motionslopp, Resor8 Kommentarer

Prag Halvmaraton

Idag har jag en riktigt glad nyhet! Nu är nämligen platserna till Malin Ewerlöfs och min första gemensamma löparresa släppta! Varmt välkommen att hänga med oss till Prag Halvmaraton 2018!

Följ med oss till Prag halvmaraton och spring genom min absoluta favoritstad. Jag har sprungit loppet flera gånger och det har alltid varit lika roligt och välarrangerat. Man springer på båda sidor floden Vltava och korsar den flera gånger över de vackra broarna. Resan sker i samarbete med Resia.

Prag Halvmaraton

Ewerlöf & Månström

Prag HalvmaratonPrag HalvmaratonVid ankomsten joggar vi bort resdammet tillsammans och under gemensamma måltider (samtliga middagar ingår i priset!) får du våra bästa löpartips. Efter loppet firar vi såklart en väl genomförd prestation tillsammans. Resan är för alla som vill ta på sig ett par löparskor och hänga med oss i Prag en helg. Du tävlar bara mot dig själv och springer för att det är roligt. Och ja, det är ok att ta en öl dagen före loppet!

Mer information och bokning

Avresor från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Begränsat antal platser, så först till kvarn. Hoppas vi ses, det kommer bli så roligt!

Foto bilderna ovan: Emma Shevtzoff, privat samt Runczech

0

8 Kommentarer är aktiverade “HÄNG MED MALIN OCH MIG TILL PRAG HALVMARATON!”

 1. Whoohoo! Vilken resa Petra! Är priset för enkelrum eller tillkommer det då något tillägg? Vet du redan nu om det är resenärer som åker på egen hand, alltså utan att känna någon? ☺️
  Blev supersugen på denna upplevelse!

  0
  1. Hej! Visst är det en härlig resa! Vi kommer ha så kul! Enkelrumstillägget är 1700 kr. Det brukar alltid vara folk som inte känner någon och vi ledare har ett uttryckligt mål att alla ska känna sig välkomna och inkluderade på den här resan – oavsett om man känner någon på förhand eller ej. Varmt välkommen att hänga med!

   0
 2. Så himla spännande med den här resan. Härligt att samarbeta med två så härliga tjejer. Ni kommer få en magisk resa. Mvh Lina, kommunikationsansvarig på Resia

  0
 3. Hej!
  Kommer att bli så kul att springa mitt första lopp utomlands under denna resa! Längtar så mycket!

  0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *