M

Fler som glömt bort att äta?

av | mar 10, 2016 | Resor | 11 Kommentarer

bebis_resa

Måste verkligen kolla ifall det finns fler förvirrade förstagångspäron här som har gjort något liknande. Så här: igår var det fullt ös på vår semester.

Sista dagen och allt skulle hinnas med. Tidig frukost, rafsa ihop packning för en dag på stranden (vilket innebär strandtält åt Adrian, samt diverse solskydd, mat och kläder) och iväg. Först till en teplantage (superintressant!) och sedan till en fantastisk strand (Anse Soleil), där vi fick täcka över och täcka av all packning på bästa svenskt midsommarvis när de tropiska regnskurarna kom och gick.

Allt såklart självvalt och superkul, men det fascinerande med all aktivitet var att vi GLÖMDE BORT ATT ÄTA. Först halv sju på kvällen igår kom jag på att jag kände mig lite darrig i kroppen. Vi hade helt enkelt servat Adrian och fixat och donat så att vi glömde bort vår egen mat.

Detta rättade vi förstås till omgående, men jag var nyfiken på om någon här varit med om samma sak? Det vill säga att ni har glömt bort att äta på grund av häcken full med annat.

Kanske är detta ett jättevanligt problem för päron, men jag blev i alla fall paff över att jag verkligen inte ens tänkte på att vi inte hade ätit. Icke-fråga eller ej, jag är nyfiken på era tankar!

Taggar

11 Kommentarer

 1. Chatrine

  Oja – nånstans runt 40-60 ggr 🙂
  Det där med egna behov hamnar så lätt längst ner i rangordningen. Men det är lugnt – om 15-20 år vänder det. Då är du med i matchen igen.

  Svara
 2. Annika

  Det kan säkert ha hänt någon enstaka gång, men jag är ganska mat-nödig så något har jag nog alltid petat i mig för annars blir alldeles skakig till slut.

  Svara
 3. A-M

  Ammar fortfarande och har blivit en riktig matpolis tack vare detta! Äter galet regelbundet då hungern inte är av denna värld! Har missat någon måltid pga avkomman inte ”tillåtit” sådan lyx men aldrig glömt 😉

  Svara
 4. Helen

  Haha du är för skön:) nä inte glömt att äta nån ggr. Ha en skön solig helg!

  Svara
 5. Petra Månström

  Exakt! Svimningskänslan. Då vet man att man har pushat det…

  Svara
 6. Jennie

  Många gånger. Aldrig frukost men lunchen väldigt ofta. Brukade känna vid middagstid ’men oj vad hungrig jag är’. Blev mest kaffe under dagarna och blev det lunch var det en knäckemacka eller ägg. Första gången jag gjorde en riktig lunch till mig själv var sonen 4 månader..

  Svara
 7. Petra

  Haha, oh yes! Framförallt lunchen missar jag ibland för att sedan undra varför jag har tålamod som ett retat bi på eftermiddagen… Jag ammar och är så van vid att vara hungrig, tror det är det som gör det. Kan inte ens skylla på att jag är förstagångspäron, och äldste sonen är 4 nu!

  Svara
 8. Sara

  Jag glömmer bara äta när jag är riktigt adrenalinstinn tex tävlingsdagar och när jag är tokstressad. När jag fick barn var det mer att jag inte hann äta än att jag glömde bort det.

  Svara
 9. Anna

  För mig har det blivit tvärtom, jag äter bättre och mer regelbundet sedan jag blev mamma för sju månader sedan. Självomhändertagandet har blivit än viktigare, för annars orkar jag inte.

  Svara
 10. Jeanette

  Som fd ätstörd med pajjade hungerskänslor blev det lätt så…
  Minns att jag hade jätteont i magen o blrjade tänka på vad jag ätit de senaste dagarna.,, kom fram till att jag bara ätit en chokladboll på tre dagar..,
  Inte jättebra!

  Kram Jeanette

  Svara
 11. Carin

  Hjälp ja, flera gånger. Och kan inte räkna hur många gånger jag har lagt massor med energi på vad dottern ska ha för ytterkläder på promenaden för att sedan komma ut och inse att jag själv varken har vantar, mössa eller tjocktröja trots minusgrader. Eller som senast igår ha packat halva hennes garderob (inklusive tre olika par skor trots att hon inte kan gå än) när vi är borta över natten men glömt både tandborste och pyjamas till mig själv.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen