bebis_resa

Måste verkligen kolla ifall det finns fler förvirrade förstagångspäron här som har gjort något liknande. Så här: igår var det fullt ös på vår semester.

Sista dagen och allt skulle hinnas med. Tidig frukost, rafsa ihop packning för en dag på stranden (vilket innebär strandtält åt Adrian, samt diverse solskydd, mat och kläder) och iväg. Först till en teplantage (superintressant!) och sedan till en fantastisk strand (Anse Soleil), där vi fick täcka över och täcka av all packning på bästa svenskt midsommarvis när de tropiska regnskurarna kom och gick.

Allt såklart självvalt och superkul, men det fascinerande med all aktivitet var att vi GLÖMDE BORT ATT ÄTA. Först halv sju på kvällen igår kom jag på att jag kände mig lite darrig i kroppen. Vi hade helt enkelt servat Adrian och fixat och donat så att vi glömde bort vår egen mat.

Detta rättade vi förstås till omgående, men jag var nyfiken på om någon här varit med om samma sak? Det vill säga att ni har glömt bort att äta på grund av häcken full med annat.

Kanske är detta ett jättevanligt problem för päron, men jag blev i alla fall paff över att jag verkligen inte ens tänkte på att vi inte hade ätit. Icke-fråga eller ej, jag är nyfiken på era tankar!

Share: