161018_7

Det var med fjärilar i magen jag satte mig på tunnelbanan tidigt i morse. För nu var det premiärdags för ett helt nytt koncept som på ett elegant sätt smälter samman träning med karriärcoachning: PowerFrukost!

Bakom det hela står Malin Ewerlöf, Jackie Kothbauer som är Sveriges främsta expert på det personliga varumärket samt jag själv. Vi kunde med glädje konstatera att eventet var fullbokat och det var ett stort gäng härliga människor klädda för löpning som intog Urban Deli Sveavägen här i Stockholm tidigt i morse.

Punkt ett på programmet var ett kombinerat löpteknik- och intervallpass under ledning av Malin och mig. Efter en uppjogg bort till Johannes kyrka fick vi prova på en hel hoper löpteknikövningar som är till för att aktivera löparmusklerna och ge ett mer effektivt löpsteg. Jag kan personligen intyga att börjar man med sådan här träning så ger det utdelning direkt.

161018_4

161018_6

161018_8

Därefter blev det korta intervaller i tre set, som på papperet möjligen såg futtiga ut – men jag tror jag talar för samtliga deltagare när jag säger att trodde man det så insåg man snabbt att så inte var fallet. Att kort och snabbt kan vara så jobbigt! Men det blir det med tillräckligt många upprepningar 😉

Efter löppasset joggade vi tillbaka till Urban Deli där en härlig frukostbuffé stod och väntade. Snabbdusch för dem som ville och sedan drog Jackie igång sin föreläsning på temat hur du bygger ditt personliga varumärke med hjälp av sociala medier. Jag fick flera personliga tankeställare och som alltid när jag har lyssnat på Jackie känner jag mig boostad och upplyft.

161018_3

Responsen var över förväntan och vi fick många frågor om när nästa PowerFrukost äger rum. Superkul förstås, för nu har vi sjösatt konceptet och hårdtestat det. Nu ser vi fram emot många fler härliga frukostar framöver, för såväl privatpersoner som företag.

Stort tack till alla underbara som kom och förgyllde vår morgon, tack till Urban Deli för grymt värdskap och våra fina sponsorer Risenta, Weleda, Vita Coco, Biofood Sverige, Raw Bite, Pukka, Hälsa & Fitness och Smellwell för att ni bidrog till en härlig goodiebag!

Share: