M

En morgon fylld av energi!

av | okt 18, 2016 | Karriär, Personlig utveckling | 13 Kommentarer

161018_7
Det var med fjärilar i magen jag satte mig på tunnelbanan tidigt i morse. För nu var det premiärdags för ett helt nytt koncept som på ett elegant sätt smälter samman träning med karriärcoachning: PowerFrukost!
Bakom det hela står Malin Ewerlöf, Jackie Kothbauer som är Sveriges främsta expert på det personliga varumärket samt jag själv. Vi kunde med glädje konstatera att eventet var fullbokat och det var ett stort gäng härliga människor klädda för löpning som intog Urban Deli Sveavägen här i Stockholm tidigt i morse.
Punkt ett på programmet var ett kombinerat löpteknik- och intervallpass under ledning av Malin och mig. Efter en uppjogg bort till Johannes kyrka fick vi prova på en hel hoper löpteknikövningar som är till för att aktivera löparmusklerna och ge ett mer effektivt löpsteg. Jag kan personligen intyga att börjar man med sådan här träning så ger det utdelning direkt.
161018_4
161018_6
161018_8
Därefter blev det korta intervaller i tre set, som på papperet möjligen såg futtiga ut – men jag tror jag talar för samtliga deltagare när jag säger att trodde man det så insåg man snabbt att så inte var fallet. Att kort och snabbt kan vara så jobbigt! Men det blir det med tillräckligt många upprepningar 😉
Efter löppasset joggade vi tillbaka till Urban Deli där en härlig frukostbuffé stod och väntade. Snabbdusch för dem som ville och sedan drog Jackie igång sin föreläsning på temat hur du bygger ditt personliga varumärke med hjälp av sociala medier. Jag fick flera personliga tankeställare och som alltid när jag har lyssnat på Jackie känner jag mig boostad och upplyft.
161018_3
Responsen var över förväntan och vi fick många frågor om när nästa PowerFrukost äger rum. Superkul förstås, för nu har vi sjösatt konceptet och hårdtestat det. Nu ser vi fram emot många fler härliga frukostar framöver, för såväl privatpersoner som företag.
Stort tack till alla underbara som kom och förgyllde vår morgon, tack till Urban Deli för grymt värdskap och våra fina sponsorer Risenta, Weleda, Vita Coco, Biofood Sverige, Raw Bite, Pukka, Hälsa & Fitness och Smellwell för att ni bidrog till en härlig goodiebag!

Taggar

13 Kommentarer

 1. Lillian

  Åh, vad roligt det låter! Men totalt fel del av landet för mig. Säg till när ni kommer till Bästkusten! 🙂

  Svara
 2. Marita

  Hoppas på ett event i Skåne (gärna Helsingborg!!!), eller att jag lyckas befinna mig i huvudstaden nästa gång!

  Svara
 3. Ida Aspviken

  Men vad roligt! Ibland får man sota för att man inte bor i Stockholm 😀

  Svara
 4. runnersbeing

  Super fedt koncept – glad for at det gik godt =)

  Svara
 5. Emma Hällbacka

  Men halåååe!! Varför händer inget sånt här i Göteborg? Låter som ett helt klockrent kocenpt!

  Svara
  • Petra Månström

   Vi gör gärna en PowerFrukost i goa Götet! Flera som har hört av sig och önskat det nu 🙂

   Svara
 6. Kjell.Nilsson

  Powerfrukost kan bli stort riktigt stort ! går att variera väldigt mycket tänk en powerfrukost
  när vårsolen kommer U Deli kan lätt köra ut till en park frukost i det gröna.
  Lokalerna är annars bra vid U Deli är där ibland med RUNDAY.

  Svara
  • Petra Månström

   Vi tycker ju också att det är ett grymt koncept 🙂

   Svara
 7. Cindy

  Hoppas ni framöver håller något lite längre söderut eller varför inte en hel träningshelg ?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen