M

Bollnäsess 2018 – bland det roligaste jag har gjort!

av | okt 10, 2018 | Blogginlägg, Event & Media, Träning & hälsa | 2 Kommentarer

Under helgen som gick så förverkligade jag en dröm! Jag fick nämligen chansen att såväl köra pass som att föreläsa när träningskonventet BollnäsEss firade 10-årsjubileum under helgen som gick.
Blev helt golvad (på ett positivt sätt!) av all träningsglädje och kärlek som mötte mig i Bollnäs! Bland presentatörerna på plats fanns bland andra Thomas Di Leva, Tobias Karlsson, Calle Sterner, Mustafa Mohamed, Johan Olsson, Anders Södergren och många, många fler. Deltagarna kunde lyssna på olika föreläsningar samt delta i en mängd olika pass.
BollnäsEss
BollnäsEss
BollnäsEss
BollnäsEss

BollnäsEss
BollnäsEss
Jag körde tre pass, två omgångar av passet ”Smartare löpning” och sedan avrundade jag lördagen med att guida ett taggat gäng genom härliga passet ”Backbonanza”. Snacka om kämpaglöd och kunskapstörst hos deltagarna! Så roligt också att folk verkade genuint intresserade av mitt tänk kring löpträning och var villiga att testa.
Jag hade också premiär för min nya föreläsning ”Motivationsbluffen”. En föreläsning som inte liknar någon av mina tidigare föreläsningar och som både har varit otroligt rolig men också känslosam att jobba fram. Fick så härlig respons på föreläsningen och känner mig både stolt och glad över det. Passar också på att tacka min föreläsningscoach, proffset Pontus Ströbaek! Utan dig hade det inte blivit så här bra 🙂
Mitt varmaste tack från djupet av mitt hjärta till alla som gjorde BollnäsEss 2018 till den succé den blev! Och kärlek till bästa Anna Hammarström och alla andra bakom eventet som trodde på mig och anlitade mig. TACK!
Foto bilderna ovan: Sandra Williamsson Zetterqvist

Taggar

2 Kommentarer

 1. Malin

  Tack Petra för just den personliga föreläsningen, den berörde mig mycket och jag förstår ditt mod bakom.

  Svara
  • Petra Månström

   Tack fina! Så kul att höra att du blev berörd! Stor kram

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen