M

Allt om formtoppning och uppladdning!

av | apr 30, 2017 | Blogginlägg, Podd | 0 Kommentarer

Är du anmäld till ett lopp? Är du osäker på det här med formtoppning och uppladdning: hur du ska träna de sista veckorna inför tävlingsdagen, samt vad du ska göra timmarna inför start?
Och det här med att kolhydrattömma, är det något som man bör testa? I senaste avsnittet av Ewerlöf & Månström djupdyker Malin Ewerlöf och jag i det här med formtoppning och uppladdning. Vi delar med oss av våra egna succéer och katastrofer, svarar på flera lyssnarfrågor i ämnet och kommer med så många tips vi bara kan.
Dessutom: i slutet av programmet får du veta mer om Asics löparskor, vilka de hetaste  nyheterna är, vi pratar om den omdiskuterade hälkappan och så får du tips på hur du kan snöra skorna. Samt mycket mer förstås! Ett riktigt tipstätt avsnitt, så mitt tips är att inte missa det 🙂
Lyssna direkt i spelaren nedan eller via den här länken. Har du frågor du vill att vi ska ta upp i kommande program? Gå gärna in på vår Facebooksida och ställ dem!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen