RECEPT OCH DRYCK I SENASTE AVSNITTET AV MARATONPODDEN

Sugen på en riktigt god, höstig middag som kommer göra dig mer än redo för helgens träningspass? Då måste du testa den här underbara trattkantarellpastan – dryckestips får du också!

I senaste avsnittet av Maratonpodden som precis har släppts så bjuder avsnittets partners Zeta och Wine & Friends på en riktigt höstig middag: trattkantarellpasta – om du vill med ett riktigt gott Piemontevin till! Du får också lära dig mer om den populära vinregionen Piemonte och så berättar Zeta om två spännande nyheter de just har släppt: bergsparmesan och årets upplaga av säsongens första olivolja: Novello!

Till receptet på trattkantarellpasta (byt ut mängden champinjoner mot samma mängd trattkantareller!)

Vintips till pastareceptet ovan: Briccotondo Barbera

Briccotondo Barbera

Tips på en annan god pastarätt: Pasta med svamp, pancetta och mozzarella

Här kan du läsa mer om olivoljan Novello!

Smaklig måltid och tipsa gärna om andra goda pastarätter du gillar!

Share: