RECEPT OCH DRYCK I SENASTE AVSNITTET AV MARATONPODDEN

Petra MånströmMaratonpodden, Mat, Recept, SamarbetenKommentera

Sugen på en riktigt god, höstig middag som kommer göra dig mer än redo för helgens träningspass? Då måste du testa den här underbara trattkantarellpastan – dryckestips får du också!

I senaste avsnittet av Maratonpodden som precis har släppts så bjuder avsnittets partners Zeta och Wine & Friends på en riktigt höstig middag: trattkantarellpasta – om du vill med ett riktigt gott Piemontevin till! Du får också lära dig mer om den populära vinregionen Piemonte och så berättar Zeta om två spännande nyheter de just har släppt: bergsparmesan och årets upplaga av säsongens första olivolja: Novello!

Till receptet på trattkantarellpasta (byt ut mängden champinjoner mot samma mängd trattkantareller!)

Vintips till pastareceptet ovan: Briccotondo Barbera

Briccotondo Barbera

Tips på en annan god pastarätt: Pasta med svamp, pancetta och mozzarella

Här kan du läsa mer om olivoljan Novello!

Smaklig måltid och tipsa gärna om andra goda pastarätter du gillar!

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *