petra månström

Att jobba som jag gör betyder att du hela tiden måste ha ett öra mot utvecklingen i din bransch, hänga med och byta arbetssätt i stort sett hela tiden. Ibland är det lätt att drabbas av lätt identitetskris, särskilt när ett nytt år börjar.

Skrev nyligenmitt Instagram om det här med hur otroligt svårt det är att förklara för andra hur jag jobbar och vad jag egentligen ”är”. Det är rätt så ofta jag blir kallad för ”löparbloggerska” och folk menar att ”Vilken tur du har som kan jobba med att springa och blogga”. Ja, då blir man lite matt – för det är ju inte riktigt hela sanningen. Långt ifrån.

Och det är just komplexiteten i yrket som gör att jag hyfsat ofta frågar mig själv vad jag egentligen håller på med – och vart jag är på väg. Vad bör jag göra, vad ska jag göra, vad kommer jag att göra? Jag landar ofta i ett stort frågetecken om jag ser till år framåt. Men i närtid är det desto enklare: jag ska lägga ut de här bilderna, skriva den här texten, löpcoacha den här personen och jobba med min bok.

Men vänta nu, är det inte just det här folk brukar prata om när man pratar om vad livet går ut på? Att det är just livet som pågår medan vi försöker klura ut vad vi håller på med? Är det så enkelt? Mitt motto är att varje dag skapa förutsättningar för att jag här och nu ska ha det så bra som det bara går. Jag tror på att rätt saker kommer till mig och vice versa.

Och du, har du önskemål om vad du vill läsa om här på bloggen under 2018, berätta gärna! Ett riktigt gott nytt 2018 önskar jag dig! Hälsningar från den Krisande Bloggaren (med mera)!

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Share: