M

Mitt år i (löpar)bilder

av | dec 31, 2017 | Blogginlägg | 5 Kommentarer

På Instagram cirkulerar just nu något som heter ”Best Nine”, alltså att olika konton visar upp sina nio populäraste inlägg under året. Här ovan ser du mina – vilken bild är din favorit?
Man kan ju sammanfatta det med att Instagramföljarna verkar gilla när jag springer i mål på lopp 😉 Här kan du kolla in mitt Instagram. Hållit i kameran vid tillkomsten av samtliga bilder är förstås min kära sambo Jonas, stort tack också till honom för tålamod och proffsigt fotograferande! Gott Nytt År, vänner!

Taggar

5 Kommentarer

  1. Kjell.nilsson

    Bild 7 …

    Svara
  2. Jessica

    Bild nummer 6 är helt underbar 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen