M

Världen behöver inte fler sönderstressade motionärer!

av | nov 1, 2022 | Blogginlägg | 1 kommentar

”Duger min snittfart på mina löppass?”
”Är min tid på halvmaran tillräckligt bra?”

Det här är några av de absolut vanligaste frågorna jag får från er, som till allra största delen precis som jag är motionärer som springer hälsans och välmåendets skull. Vi har alla våra unika drivkrafter till varför vi springer, men när ångesten över att vara ”dålig och långsam” blir så stor att den hämmar oss – då är det något som inte står rätt till.Löpningen är väldigt mätbar, det är både charmen och utmaningen med sporten. När man utövar löpning på ett sätt man trivs med, då ökar också sannolikheten för att det blir något man vill hålla på med över tid. Annars är ju risken att det blir precis raka motsatsen, då löpningen över tid förknippas med press och stress.

Det här har jag tagit avstamp i när jag skapade mina bootcamps inför Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon 2023, båda med start den 2 januari 2023. Ha kul under resans gång, stå på startlinjen skadefri och taggad och sedan njuta hela vägen in i mål – det har varit målbilden när jag har tagit fram de här träningsuppläggen.

Anmälningarna redan börjat rulla in, vilket känns riktigt roligt. Så varför inte dra ihop ett gäng kollegor, grannar, släktingar, vänner etc och testa något nytt, med rörelseglädje och pepp i fokus? Givetvis kan du använda ditt friskvårdsbidrag, du kan enkelt hämta ut ditt digitala kvitto direkt i Twiiks app och skicka till din arbetsgivare.

Mer information om mina bootcamps här.

Har du frågor är det bara att skriva i en kommentar. Varmt välkommen!

Taggar

1 kommentar

  1. Sara

    Du är klok som en bok ❤️ Tack för att du delar med dig av dina insiktsfulla tankar

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen