M

Sveriges mest vältränade kock!

av | feb 19, 2016 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

#46_jonaslundgren
Människor som har en sund och vettig inställning till det här med mat och träning inspirerar mig massor.
Dit hör helt klart Jonas Lundgren, som lyckas hålla sig i topptrim trots ett krävande jobb som krögare med världen som arbetsfält. Han har fått ett flertal priser, har jobbat på stjärnkrogar och är världskänd i sin bransch.
Här i Sverige känner många till honom från TV4 Nyhetsmorgon, där han bland annat har försökt inspirera oss att laga proteinpannkakor. Han säger sig avsky dieter och tycker att livet är för kort för att inte njuta av en rejäl pizza lite nu och då. ”Mer riesling och glädje” är mottot för den här killen som tidigare sysslade med bodybuilding men som nu varvar styrketräning med löpning.
Vad svarade han när jag utmanade honom att hänga med till Prag och springa maran i maj?
Du får massor med inspiration till såväl träning som matlagning i det här avsnittet av Maratonpodden, som du hittar på bland annat Spotify i mobilen och på https://www.acast.com/maratonpodden. Mycket nöje!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen