Specialpris på löparinspiration!

kajsaberg770x400

I kommande numret av magasin Spring hittar du bland annat min stora intervju med framgångsrika ultralöparen Kajsa Berg. Hon berättar bland annat om sin dramatiska förlossning och om den hårda domen från läkaren: ”Du kommer aldrig mer att kunna springa.” Foto: Emma Shevtzoff.

Det här med träningstidningar tycker jag är svårt. Det blir lätt att samma tema återkommer gång på gång. Ni vet den där gamla vanliga mixen av skotester, träningsprogram inför diverse lopp och så lite fler skotester. Kanske även lite andra tester om man har tur. Till slut tröttnar man och orkar inte läsa fler löpartidningar.

Men så dök en helt ny tidning upp i hyllorna i fjol, nämligen magasinet Spring. Bläddrade igenom och hittade en massa nya vinklar och teman om min favoritsport. En tid senare blev det så att jag fick den stora förmånen att få bli fast medarbetare i Spring. Så i varje nummer bidrar jag med reportage under vinjetten ”Petra möter”, djupgående intervjuer med inspirerande löparprofiler som Magnus Bergman, Malin Ewerlöf och Rune Larsson. I kommande nummer hittar du en intervju med fantastiska Kajsa Berg, som tog VM-silver på 100 km nyligen.

Nu vill jag erbjuda dig som bloggläsare en unik möjlighet att få bekanta dig med den här tidningen. För bara 99 kronor får du hela fyra nummer av Spring – ett riktigt bra pris om du frågar mig. Men erbjudandet gäller bara till och med den 30 oktober (och vill du hinna få kommande nummer med min Kajsa Berg-intervju behöver du beställa senast den 18 oktober).

Allt du behöver veta för att lägga vantarna på det här erbjudandet hittar du här. Passa på, sådana här chanser kommer inte ofta 😉

Share: