M

Specialpris på löparinspiration!

av | okt 10, 2015 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

kajsaberg770x400

I kommande numret av magasin Spring hittar du bland annat min stora intervju med framgångsrika ultralöparen Kajsa Berg. Hon berättar bland annat om sin dramatiska förlossning och om den hårda domen från läkaren: ”Du kommer aldrig mer att kunna springa.” Foto: Emma Shevtzoff.


Det här med träningstidningar tycker jag är svårt. Det blir lätt att samma tema återkommer gång på gång. Ni vet den där gamla vanliga mixen av skotester, träningsprogram inför diverse lopp och så lite fler skotester. Kanske även lite andra tester om man har tur. Till slut tröttnar man och orkar inte läsa fler löpartidningar.
Men så dök en helt ny tidning upp i hyllorna i fjol, nämligen magasinet Spring. Bläddrade igenom och hittade en massa nya vinklar och teman om min favoritsport. En tid senare blev det så att jag fick den stora förmånen att få bli fast medarbetare i Spring. Så i varje nummer bidrar jag med reportage under vinjetten ”Petra möter”, djupgående intervjuer med inspirerande löparprofiler som Magnus Bergman, Malin Ewerlöf och Rune Larsson. I kommande nummer hittar du en intervju med fantastiska Kajsa Berg, som tog VM-silver på 100 km nyligen.
Nu vill jag erbjuda dig som bloggläsare en unik möjlighet att få bekanta dig med den här tidningen. För bara 99 kronor får du hela fyra nummer av Spring – ett riktigt bra pris om du frågar mig. Men erbjudandet gäller bara till och med den 30 oktober (och vill du hinna få kommande nummer med min Kajsa Berg-intervju behöver du beställa senast den 18 oktober).
Allt du behöver veta för att lägga vantarna på det här erbjudandet hittar du här. Passa på, sådana här chanser kommer inte ofta 😉

Taggar

4 Kommentarer

 1. Kjell Nilsson

  Kan rekommendera tidningen jag läst något enstaka nummer av Runners gillar ej den.
  Sedan i våras prenumerar jag på Spring.Den är jordnära läser
  Om mindre tävlingar m.m
  Då jag löptränat ensam är det ibland
  Kul o läsa om andra löpare

  Svara
  • Petra Månström

   Håller med dig Kjell, det är en mysig och inspirerande atmosfär i Spring 🙂

   Svara
 2. Träningsblogga-Ida

  Hade jag inte redan varit prenumerant hade jag slagit till. Fantastisk tidning!

  Svara
  • Petra Månström

   Kul att du gillar den!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen