Exklusiv öronporr för löpare

petramanstromLöpning2 Kommentarer

Vi är många som älskar att springa med musik i öronen – jag hör definitivt till dem. Nyligen blev jag kontaktad av skivbolaget Warner Music, som berättade att de gillar min blogg och undrade om jag ville ge mina läsare möjligheten att få premiärtitta på videon till låten Run To You innan den släpps upp för allmänheten.

Bakom låten står bröderna Alexander och Christoffer Hiding som tillsammans utgör gruppen Hope Highway. Run To You är deras första gemensamma singel och jag måste säga att videon är grymt inspirerande. Bara att kolla in och sedan ta med ut i spåret! Noterar att killen i videon bland annat tar sig upp på den för Stockholmslöpare så välkända ”Hill of tears” (alltså Frösundatippen) i Hagaparken. Har man sprungit där kommer man garanterat ihåg det 😉

Nedan ser du en hälsning från Hope Highway:

”Gruset skvätter under dina fötter. Svetten rinner och du undrar om kroppen kommer att bära dig hela vägen fram. Någonstans i fjärran ser du målet. Är det blott en hägring, en chimär? Med andan i halsen hittar du kraft till att sätta fötterna i backen med allt högre frekvens, du kämpar frenetiskt. Varje del av kroppen formligen skriker till dig att sluta, men du ger inte upp. Du är fullständigt närvarande, aldrig har du känt att dina ben tar dig fram på det här sättet; det går fort – riktigt fort.

Den mentala brottningsmatchen mellan kroppen och skallen har pågått länge nu. Men någonstans inom dig vet du att den belöning som väntar dig i slutet av tunneln vida överstiger den smärta du utsätter dig själv för. Låten Run To You vill fånga den känslan, inspirera och ge kraft till att kämpa vidare mot ditt mål.”

Spring snyggt och njut!

0

2 Kommentarer är aktiverade “Exklusiv öronporr för löpare”

  1. Kul extra kul att inledningen är i mina kvarter..proffsig film ganska bra låt inga råttor filmade ! de finns i massor på några av
    gatorna han springer men de är mestadels synliga sent på kvällen.

    0
  2. Håller med om att sladden är bökig! Sladden brukar jag dock ”gömma” innanför linnet eller tröjan, så upplever inte att den stör så jättemycket. Men ibland springer jag med ett par trådlösa, större hörlurar från SMS Audio. Superbra!

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte