SÄLLAN HAR JAG HAFT SÅ KUL PÅ JOBBET

Petra MånströmLivsstil, Löpning, maratonlöpning, Maratonpodden, Motion, Personlig utveckling, Träning, Träningsfilosofi3 Kommentarer

Micael Dahlén

Micael Dahlén har kallats ”rockstjärneprofessorn” och blev professor i ekonomi vid Handelshögskolan när han var 34 år. Många svenska löpare känner säkert också igen honom som ”killen som är så himla lik Anders Szalkai”.

För att de här två snubbarna är varandras dubbelgångare, det råder det ingen tvekan om. Dessutom springer Micael och snabbt går det. Han är aktuell med boken Kaosologi och förra året tog han tjänstledigt för att förändra 40 olika vanor, däribland att äta skumtomtar doppade i smör samt börja med yoga.

Jag lyckades dra ur honom att han har gjort 11 kilometer på 39 minuter och så har han ju sprungit fem maror i rad i samband med Göta Kanal Run i somras. Hur han tränade upp sig inför denna utmaning? Genom att inte springa en enda meter! Istället stängde han in sig på gymmet och körde boxhopp och andra spänstövningar, samt styrketräning. Ja, man kan lugnt säga att Micael Dahlén går sin egen väg.

Har sällan haft så roligt under en poddintervju som idag när jag intervjuade honom för Maratonpodden. Avsnittet släpps om några veckor, så håll utkik. Det här vill du inte missa 🙂

0

3 Kommentarer är aktiverade “SÄLLAN HAR JAG HAFT SÅ KUL PÅ JOBBET”

  1. Härligt ! bor en stenkast från Handelshögskolan så jag har sett honom på gatan många gånger…han brukar måla naglar med svart nagelack.

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte