M

Sällan har jag haft så kul på jobbet

av | nov 17, 2016 | Personlig utveckling | 3 Kommentarer

Micael Dahlén har kallats ”rockstjärneprofessorn” och blev professor i ekonomi vid Handelshögskolan när han var 34 år. Många svenska löpare känner säkert också igen honom som ”killen som är så himla lik Anders Szalkai”.

För att de här två snubbarna är varandras dubbelgångare, det råder det ingen tvekan om. Dessutom springer Micael och snabbt går det. Han är aktuell med boken Kaosologi och förra året tog han tjänstledigt för att förändra 40 olika vanor, däribland att äta skumtomtar doppade i smör samt börja med yoga.
Jag lyckades dra ur honom att han har gjort 11 kilometer på 39 minuter och så har han ju sprungit fem maror i rad i samband med Göta Kanal Run i somras. Hur han tränade upp sig inför denna utmaning? Genom att inte springa en enda meter! Istället stängde han in sig på gymmet och körde boxhopp och andra spänstövningar, samt styrketräning. Ja, man kan lugnt säga att Micael Dahlén går sin egen väg.
Har sällan haft så roligt under en poddintervju som idag när jag intervjuade honom för Maratonpodden. Avsnittet släpps om några veckor, så håll utkik. Det här vill du inte missa 🙂

Taggar

3 Kommentarer

  1. Clara Edvinsson

    Det här vill jag inte missa! Can’t wait!

    Svara
  2. Kjell.Nilsson

    Härligt ! bor en stenkast från Handelshögskolan så jag har sett honom på gatan många gånger…han brukar måla naglar med svart nagelack.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen