M

Petras Löparklubb – 100 % löparglädje online!

av | jan 14, 2023 | Blogginlägg | 0 Kommentarer

Häng på premiären av Petras Löparklubb! Den 1 februari startar Petras Löparklubb Vår med 3 månader av rolig och peppande träning under årets kanske tuffaste löparmånader. Och DU är välkommen!

Petras Löparklubb är en digital löparcommunity där löparglädjen ligger i fokus. Vi pratar 3 månader där jag ger dig ett noga genomarbetat upplägg med roliga, effektiva löppass och enkla löpstyrkepass som inte kräver några redskap – OCH: digitalt coachade intervallpass i form av ljudfiler! Allt smidigt samlat i en app. Här är några röster från klienter som har testat mina digitalt coachade pass:

”Wow Petra! Fantastiskt bra pass!! 😀 Brukar alltid bli stressad över att ha koll på klockan när jag springer intervaller, så skönt att slippa det!”

”Ett helt nytt sätt för mig att träna på med guidning i lurarna som passade mig väldigt bra. Din guidning gjorde passet så enkelt!”

”Ett kul upplägg som kan genomföras när och var man vill. Man har en löpkompis fast den inte springer med!”

”Jösses vad du lyckades pressa mig, sprang mitt absolut bästa och njöt! Jag tänkte på det du bad mig om, fotisättning och armbågar och attans vad bra det kändes!”

Läs mer och boka här.

Behöver du bolla något finns jag bara ett chattmeddelande bort. Ett roligt, effektivt och nytänkande sätt att träna på. Petras Löparklubb Vår finns även på Epassi. Hoppas vi ses..? 😍

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen