M

Nu köööööör vi!!!

av | maj 6, 2017 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

Imorgon klockan nio på morgonen börjar årets roligaste löparfest för mig. För då går starten i Prag Maraton, ett lopp som jag har haft som morot för att få till löpningen nu under vintern och våren.
Det bästa av allt är att jag aldrig tidigare har känt mig så här avslappnad inför ett långlopp. Det är verkligen bara positiva tankar i huvudet och fokus ligger på hur roligt det ska bli. Ser fram emot att få stå där i startfållan, känna doften av adrenalin och liniment.
Sedan kämpa sida vid sida med tiotusen andra löpare för att några timmar senare spurta i mål och få medalj och en kall öl. Det är ju det här som är grejen med löpning för mig! Glädjen, kämpaglöden, passionen för rörelse och att få springa tillsammans med likasinnade.
Nu köööööör vi!!! Håll gärna en tumme!
Foto bilden ovan: Jonas Hansen

Taggar

3 Kommentarer

  1. Sandra

    Håller med. Helt avslappnad trots att detta är min första mara. Ser fram emot och nu bara 55 min kvar till vi är igång ?.

    Svara
  2. Hanna

    Grym du är! 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen