NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!!

Petra MånströmLöpning, maratonlöpning, Motion, Motionslopp3 Kommentarer

Prague Marathon

Imorgon klockan nio på morgonen börjar årets roligaste löparfest för mig. För då går starten i Prag Maraton, ett lopp som jag har haft som morot för att få till löpningen nu under vintern och våren.

Det bästa av allt är att jag aldrig tidigare har känt mig så här avslappnad inför ett långlopp. Det är verkligen bara positiva tankar i huvudet och fokus ligger på hur roligt det ska bli. Ser fram emot att få stå där i startfållan, känna doften av adrenalin och liniment.

Sedan kämpa sida vid sida med tiotusen andra löpare för att några timmar senare spurta i mål och få medalj och en kall öl. Det är ju det här som är grejen med löpning för mig! Glädjen, kämpaglöden, passionen för rörelse och att få springa tillsammans med likasinnade.

Nu köööööör vi!!! Håll gärna en tumme!

Foto bilden ovan: Jonas Hansen

0

3 Kommentarer är aktiverade “NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!!”

  1. Håller med. Helt avslappnad trots att detta är min första mara. Ser fram emot och nu bara 55 min kvar till vi är igång ?.

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte