NICE CREAM MED DRAKFRUKT

Petra MånströmHälsa, Livsstil, Mat, Recept3 Kommentarer

nice cream

Nice cream, har du smakat det? Har inte varit någon frukt- och grönttjej tidigare, men det försöker jag ändra på nu. Det här är vegansk glass utan mjölkprodukter, testa gärna min variant med hallon, drakfrukt och björnbär!

Som jag tidigare har bloggat om så gillar jag att blanda hejvilt mellan kött, fisk och vegetariskt. Älskar att plocka russinen ur kakan, att hitta mina favoriter bland olika kostinriktningar. I sociala medier har jag snappat upp begreppet ”nice cream” och här är mitt eget recept:

2 personer

2 medelstora bananer, skivade och frysta
Kokosmjölk (eller annan mjölk) efter smak
En näve frysta eller färska hallon

Topping:

Björnbär, frysta eller färska
Skivad drakfrukt (eller annan valfri frukt)
Kokosflingor

Ta ut de frysta, skivade bananerna och låt dem tina upp i 5-10 minuter. Kör dem sedan i mixer tillsammans med hallonen och kokosmjölken. Lägg upp och dekorera med björnbär, drakfrukt och kokosflingor. Enjoy!

Fler som har upptäckt det fina med ”nice cream”? Har du kanske fler förslag på ingredienser och topping? Ett riktigt gott och kul alternativ till vanlig glass, tycker jag.

Foto bilden ovan: Petra Månström

0

3 Kommentarer är aktiverade “NICE CREAM MED DRAKFRUKT”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte