M

Natalie blev uppmanad att gå ner i vikt för att bli snabbare

av | jul 18, 2021 | Blogginlägg, Podd, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Natalie Rec var en hårt festande partypingla som en dag bestämde sig för att det fick vara nog. Så hon slutade dricka alkohol och började träna triathlon. Resultat? Idag hör hon till Sveriges främsta inom sin idrott och har siktet inställt på att bli proffs. Kan man bli annat än galet impad av hennes resa?

En tid efter intervjun fick jag ett DM på Instagram från Natalie:

”Humoristiskt när man börjar tänka lite på frågor du ställde på podden och kommer på man har massa andra svar som är 100 gånger bättre svar 😂😂😂 Värsta triathlonminnet: glömde sätta på mig strumpor efter cyklingen (låg etta och var jagad deluxe) när jag skulle börja springa. Efter 2 km började jag känna skoskav och ville bara springa barfota men det gick inte, när jag gick i mål efter halvmaran så blödde det genom skorna och jag hade två stycken femkronorsstora skavsår i fotvalven på båda fötterna. Kunde knappt gå på 2 veckor 😂
Och om vikthets inom triathlon: jag har alltid varit lite större, så när jag var 15-16 år så fick jag höra av två tränare vid olika tillfällen att jag borde tänka på vad jag äter för jag skulle vara ännu snabbare om jag gick ner i vikt. Tur att man hade skinn på näsan, hade någon sagt det där till fel person så hade det kunnat blivit helt galet.
Saker man kan reflektera över 😂😂😂”

Allt om Natalies väg från festandet till triathlontoppen får du veta i senaste avsnittet av Maratonpodden, lyssna i poddapparna eller direkt i spelaren nedan. Hon är verkligen en grym inspiratör, Natalie – så missa inte!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen