löpning

Alla mina manliga läsare (för jag vet att de är några stycken) kan kanske sluta läsa här. Eller så kan ni fortsätta och kanske lära er lite mer om era eventuella fruar/flickvänner.

För det är nämligen så att min löpning just nu blir totalsaboterad en gång i månaden. Så var det inte tidigare, då kunde jag i princip köra på som vanligt. Men efter förlossningen så verkar min mensvärk ha tilltagit och är nu så besvärlig att jag måste ta värktabletter och ibland även mår så illa att jag vill spy (det har dock inte hänt – än).

LÄS OCKSÅ: 10 härliga saker med att inte längre vara gravid

Är det fler som upplevt något liknande? Idag skulle jag ut och springa, tänkte mig ett intervallpass. Men det var stört omöjligt att få upp någon som helst fart i benen. Kände mig svag, matt och illamående. Hatar att behöva avbryta pass, men nu gick det inte alls. Insåg att det inte fanns krafter kvar ens till en lugnare jogg idag, all energi styrdes liksom till magtrakten för att ta hand om värken där. Jäkla elände!

LÄS OCKSÅ: Så får du tillbaka din kropp efter graviditeten

Hatar verkligen detta. Vet några bekanta som också har vittnat om att det inte alls fungerar att ens springa lugna pass när det är ”den” tiden i månaden. Så himla orättvist att man först ska bära runt på bebis, sedan föda fram den och som en ”present” få mensvärken from hell. Hoppas verkligen att det blir lindrigare med tiden, för det blir det väl? Snälla..???!

Många onsdagskramar från soffan, med pralinerna inom räckhåll!

(På bilden ovan harvar jag runt på Kristinebergs IP, i närheten av där jag bor. Blev lite löpskolning och sedan hemlufs…)

Share: