M

Min månad i bilder

av | okt 7, 2022 | Blogg, Blogginlägg | 5 Kommentarer

Det var ju ett tag sedan jag bloggade mer regelbundet, så här kommer lite bilder från månaden som har gått. Den har bestått väldigt mycket av löpning!

Här en nöjd hiss-selfie efter ett långpass en lördag.

Det bor en liten inredningsnörd i mig som inte riktigt har fått utlopp tidigare. Antingen har jag bott för litet eller så har livet varit så stressigt att jag snarare har överlevt än levt. Då har det inte funnits tid till att googla efter nya inredningsgrejor att klicka hem. Men det gör det lite oftare nu. Älskar att sitta framför datorn med en kaffe och knappa in ”turkos grön fisk inredning” i Googlefönstret. ÄLSKAR. Vad tycker ni om mina senaste fynd?

Har poddat väldigt flitigt den senaste tiden för att frigöra tid i oktober för att färdigställa mitt nya maratonträningsprogram som släpps den 1 januari 2023. En av gästerna som kom förbi studion i september är Max Novak, en av världens främsta långloppsåkare som liksom jag har rötter i Tjeckien. Ett väldigt roligt och inspirerande samtal, släpps preliminärt den 28 oktober.

Det blev en hel del jobbluncher vid datorn, som här!

Åt en mysig middag på restaurang Agnes här på Kungsholmen med min fina kompis Sara.

Ja, det blev en hel del långpass med Mia i september. Med Berlin Marathon i tankarna 😉

Vi delade ut superkrafter till löparna under Stockholm Halvmarathon. Tror att vår pepp var extra välkommen där i ösregnet.

Vi fick inte nog av Berlin efter maran, så vi sprang ett till lopp där under eventet ”Nature Bathing” med ASICS. Drygt 12 km med mål uppe på Teufelsberg.

Teufelsberg är ett supercoolt ställe utanför Berlin som under kalla kriget fungerade som en amerikansk radiolyssningsstation.

Under eventet med ASICS i Berlin fick vi träffa löparinfluencers från hela Europa, så roligt!

Är så glad att vara igång med bloggen igen. Har faktiskt saknat det, på Instagram handlar det så mycket om att i viss mån (utan att göra alltför mycket våld på sig själv) anpassa sig efter vad algoritmen vill att man ska lägga ut och det dödar tyvärr kreativiteten. Här på bloggen får jag lägga ut precis det jag vill lägga ut och jag älskar det!

Vad tycker du om bloggar?

Taggar

5 Kommentarer

 1. Anna Nystedt (Piggelina.se)

  Alltså jag är väl en av de få som envist klamrat mig kvar i bloggvärlden för att jag älskar att blogga. Trots att jag stundtals känt mig som en relik från förr (men så har jag både dagstidning och papperskalender 😎).
  .Känns underbart att fler och fler hittar tillbaka! Välkommen! Kommer definitivt att följa dig här 😍

  Svara
  • Petra Månström

   Jag har också pappersalmanacka. Folk brukar ofta titta konstigt på mig när jag säger det, hehe. Men dagstidning borde jag verkligen skaffa igen, dags att sluta äta frukost med Instagram 🙂

   Svara
 2. Nina

  Så glad att du börjat blogga igen, hurra! 🥳

  Svara
  • Petra Månström

   Jaaa, så roligt att du gillar! Jag är så pepp, en härlig nystart. Har saknat bloggandet, det är ju ändå där jag har mina rötter.

   Svara
 3. Elin

  Underbart att bloggen är på tillväxt igen, hej igen <3

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen