M

Killen som inte gillar ordet ”lagom”

av | mar 3, 2019 | Blogginlägg, Podd | 0 Kommentarer

Hans första löptur var 10 (!) kilometer och nu är han tokfast. I senaste avsnittet av Maratonpodden möter du Manne Forssberg, pappabloggaren som har svårt för ordet lagom.

Lagom är inte pappabloggaren, pappapoddaren och föreläsaren Manne Forssbergs grej. Han har visserligen varit nykter alkoholist i tio år, men säger själv att han alltid kommer att vara en missbruksperson. Han har bara hållit på med löpning i knappt ett år, men har redan hunnit avverka flera maror (bl a Sukhothai Marathon i Thailand som du ser på bilden ovan) och blivit en profil inom löpning. Ett otroligt energigivande och medryckande samtal som du inte vill missa!
Lyssna direkt i spelaren nedan, i poddapparna eller på Spotify i mobilen!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen