M

Idel powerbabes!!!

av | jun 30, 2016 | Karriär, Personlig utveckling | 2 Kommentarer

powerbabejourney
Idag har det varit en mycket inspirerande och intensiv dag för mig som egenföretagare.
Tidigt i morse ett frukostmöte med ett spännande företag som jag länge har varit nyfiken på. Företag som gör varumärkesresor är jag extra intresserad av, så det var väldigt givande. Hoppas det utmynnar i något bra!
Sedan raskt iväg till nästa möte där jag pitchade in mig till en potentiell konsulttjänst, mycket spännande! Att marknadsföra mig själv var ju i början av min journalistkarriär inte att tänka på, det var ju liksom fult att framhäva sig själv och det var texterna som skulle tala för sig själva. Nu är det andra tider och i den här eran med helt nya medieplattformar med starkt personfokus är PR-arbete självklart. Gillar det!
Till sist det ni ser på bilden ovan, en plåtning som gjordes tidigare idag. På bilden ser ni, förutom mig, Malin Ewerlöf (en av Sveriges främsta löpare genom tiderna) och Jackie Kothbauer som är personlig varumärkesexpert. Vi ska inom kort lansera ett gäng mycket spännande koncept som vi tror stenhårt på, vi har definierat en nisch som förhoppningsvis kommer att älska våra erbjudanden!
Nu: SÄNGEN! Vad har du hittat på idag?

Taggar

2 Kommentarer

 1. petrusko

  Yo!
  Snygga skor.
  Jag har köpt lite aktier och sprungit en löprunda i skogen i mina The North Face skor, stolt aktieägare som jag är =)
  En riktig toppendag skulle man kunna säga. Kul att läsa om din dag.
  Mvh petrusko

  Svara
 2. Sigurd

  Wang Dang! Sweet Way To Go! High 5!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen