powerbabejourney

Idag har det varit en mycket inspirerande och intensiv dag för mig som egenföretagare.

Tidigt i morse ett frukostmöte med ett spännande företag som jag länge har varit nyfiken på. Företag som gör varumärkesresor är jag extra intresserad av, så det var väldigt givande. Hoppas det utmynnar i något bra!

Sedan raskt iväg till nästa möte där jag pitchade in mig till en potentiell konsulttjänst, mycket spännande! Att marknadsföra mig själv var ju i början av min journalistkarriär inte att tänka på, det var ju liksom fult att framhäva sig själv och det var texterna som skulle tala för sig själva. Nu är det andra tider och i den här eran med helt nya medieplattformar med starkt personfokus är PR-arbete självklart. Gillar det!

Till sist det ni ser på bilden ovan, en plåtning som gjordes tidigare idag. På bilden ser ni, förutom mig, Malin Ewerlöf (en av Sveriges främsta löpare genom tiderna) och Jackie Kothbauer som är personlig varumärkesexpert. Vi ska inom kort lansera ett gäng mycket spännande koncept som vi tror stenhårt på, vi har definierat en nisch som förhoppningsvis kommer att älska våra erbjudanden!

Nu: SÄNGEN! Vad har du hittat på idag?

Share: