HÄRLIG EGOBOOST I TIDNINGSHYLLAN!

Petra MånströmLivsstil, Löpning, maratonlöpning, Träning, Träningsfilosofi, Träningsprogram1 kommentar

Omslag

Tänk, vilken härlig egoboost att gå till butikens tidningshylla just nu! För jag har haft turen att få hamna på hela två tidningsomslag – samtidigt. Dels Hälsa & Fitness och så Runner’s World.

I Hälsa & Fitness blir jag dels intervjuad om min resa från antilöpare till ”Maratonpetra” i ett längre reportage som du även kan läsa online här. I samma tidning medverkar jag även med ett stort reportage där du får mängder av tips på hur du kan ta din löpning till nästa nivå, kolla gärna in det! I Runner’s World blir jag intervjuad om mitt springande i ett kortare reportage. Missa inte 😉

0

En Kommentar på “HÄRLIG EGOBOOST I TIDNINGSHYLLAN!”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *