M

Härlig egoboost i tidningshyllan!

av | apr 8, 2017 | Blogginlägg, Event & Media | 1 kommentar

Tänk, vilken härlig egoboost att gå till butikens tidningshylla just nu! För jag har haft turen att få hamna på hela två tidningsomslag – samtidigt. Dels Hälsa & Fitness och så Runner’s World.
I Hälsa & Fitness blir jag dels intervjuad om min resa från antilöpare till ”Maratonpetra” i ett längre reportage som du även kan läsa online här. I samma tidning medverkar jag även med ett stort reportage där du får mängder av tips på hur du kan ta din löpning till nästa nivå, kolla gärna in det! I Runner’s World blir jag intervjuad om mitt springande i ett kortare reportage. Missa inte 😉

Taggar

1 kommentar

  1. Kjell.Nilsson

    Vad kul ! snart får du hyra in en ”look alike” för att hinna med.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen