M

Livepodd under Talk’n’Run i Helsingborg!

av | apr 10, 2017 | Blogginlägg, Event & Media | 3 Kommentarer

Vilken helg det har varit! Känner mig så inspirerad och fylld av ny energi efter premiären av Talk’n’Run i Helsingborg, där jag hade bjudits in för att som en av programpunkterna sända Maratonpodden Live direkt från scenen.
Talk’n’Run är en fantastisk mix av inspiration och konkreta träningspass i löpningens tecken, arrangerat av det grymma gänget bakom Helsingborg Marathon. Jag hade bjudits in för att sända Maratonpodden Live direkt från scenen under dagen och bland övriga föredragshållare märktes bland andra Anders Szalkai, Markus Torgeby och ”Lofsan”. Dessutom hölls en paneldiskussion på temat löpning och sociala medier, mycket intressant.
Talk'n'Run
Talk'n'Run
 
Min gäst igår var ”MarathonMia” Thomsen, som inte bara är en god vän utan också en av mina största förebilder inom löpning. Bland annat var det hon som fick ultralöpning (distanser längre än maraton) att faktiskt framstå som fullt genomförbara, vilket ledde fram till att jag 2014 sprang hela två ultralopp!
Gårdagens livepodd var väldigt uppskattad och vi fick mycket positiv respons efteråt, så himla roligt. Till er som också vill lyssna så kan jag meddela att podden släpps i nästa vecka!
Vill rikta ett stort tack till arrangörerna för ett grymt bra genomfört event och vi hoppas på repris nästa år 🙂

Taggar

3 Kommentarer

  1. Anna Nystedt

    Det blev en fantastisk dag igår! Kanonbra blandning av föreläsare och inspiratörer, och en helt galen pausunderhållning 🙂 Fulltankad med inspo!!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen