M

Här springer jag snart en halvmara!

av | feb 17, 2016 | Resor | 3 Kommentarer

seychellerna1
Stranden Anse Royale på ön Mahé, i närheten av där loppet går. Foto: Tourist Board of the Seychelles.
Jag är superpirrig just nu! För nästa vecka flyger hela familjen megalångt, ner till Seychellerna!
Här kommer jag att delta i mitt första lopp sedan juni 2015, nämligen Eco Friendly Half Marathon of the Seychelles. Långt namn på ett häftigt lopp, vars bana räknas som en av de vackraste i världen. Bansträckningen ska vara rejält kuperad och så luftfuktigheten och värmen ovanpå det. Kan bli intressant!
seychellerna3
Stranden Grand Anse på ön La Digue, dit man kan ta sig med båt från huvudön Mahé (där tävlingen går). Foto: Tourist Board of the Seychelles.
seychellerna2
Stranden Source d’Argent på ön La Digue rankas som en av de vackraste stränderna i världen. Foto: Tourist Board of the Seychelles.
Och dessutom är det ju första långflygningen vi gör med Adrian. Hjälp! Hur ska det gå? Någon som har rest långt med spädis och kan ge goda råd? Hur har ni gjort med ersättningen? Pulver eller tetra? UV-kläder? Haha, jag är såååå sent ute! Men detta lär bli ett minne för livet!

Taggar

3 Kommentarer

 1. Happy

  Har inga egna barn men flugit massor, och sett både tetra och pulver. Flygvärdinnorna brukar vara väldigt hjälpsamma, dessutom boka så att ni
  Får En plats med vägghängd vagga till Adrian – så kan den avlasta era armar lite på en långflygning.
  Annars är det bara att göra det som passar er och Adrian bäst. Behöver ni går runt i gångarna – gör det, alla på flyget mår bäst om ni mår bra 🙂
  Lycka till – det kommer gå jättebra!

  Svara
  • Petra Månström

   Tack fina!

   Svara
 2. Helena

  Wow! Jag är riktigt avundsjuk på både loppet och resan. Låter fantastiskt. Det är lite bökigt att resa med små barn men det kommer såklart gå galant. Jag var nyligen i Spanien med min 7-månaders och rustade mig med fruktpuré, vattenflaska, en värmande och avskärmande filt för sovstunden och lite annat, det gick kanon.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen