restart

Frustration är en väldigt jobbig känsla. Du vet, när man bara står och stampar och längtar efter att komma vidare.

Så känns det just nu, när jag har börjat kravla mig upp till ytan igen efter helgens sammanbrott. Några saker som jag har med på min att göra-lista för den närmaste framtiden:

– Fixa ett kontor
– Se om jag kan hitta en praktikant som kan tänkas vilja avlasta mig 
– Fixa med min nya blogg som relanseras i oktober
– Fixa med alla femtioelva event som jag har på g framöver
– Lansera ett gäng nya affärserbjudanden…

Är SÅ himla exalterad inför lanseringen av min nya blogg! Det ska verkligen bli underbart att få blogga på egen domän igen, tror att känslan att liksom inte riktigt få skriva exakt om det jag vill och att inte få kontrollera min egen annonsaffär har inverkat på kreativiteten. Jag funkar liksom bäst när jag är min egen chef, det är en insikt som blir allt tydligare 😉

Äntligen börjar glädjen komma tillbaka. Försöker göra listor som den ovan och tänker att lägenheten får bli klar när tiden är inne. Måste helt enkelt stå ut med fult parkettgolv, noppig soffa och gräsliga tapeter ett tag till. Det finns värre saker att behöva stå ut med…

Share: