M

Har accepterat min noppiga soffa!

av | sep 12, 2016 | Karriär, Personlig utveckling | 2 Kommentarer

restart
Frustration är en väldigt jobbig känsla. Du vet, när man bara står och stampar och längtar efter att komma vidare.
Så känns det just nu, när jag har börjat kravla mig upp till ytan igen efter helgens sammanbrott. Några saker som jag har med på min att göra-lista för den närmaste framtiden:
– Fixa ett kontor
– Se om jag kan hitta en praktikant som kan tänkas vilja avlasta mig 
– Fixa med min nya blogg som relanseras i oktober
– Fixa med alla femtioelva event som jag har på g framöver
– Lansera ett gäng nya affärserbjudanden…

Är SÅ himla exalterad inför lanseringen av min nya blogg! Det ska verkligen bli underbart att få blogga på egen domän igen, tror att känslan att liksom inte riktigt få skriva exakt om det jag vill och att inte få kontrollera min egen annonsaffär har inverkat på kreativiteten. Jag funkar liksom bäst när jag är min egen chef, det är en insikt som blir allt tydligare 😉
Äntligen börjar glädjen komma tillbaka. Försöker göra listor som den ovan och tänker att lägenheten får bli klar när tiden är inne. Måste helt enkelt stå ut med fult parkettgolv, noppig soffa och gräsliga tapeter ett tag till. Det finns värre saker att behöva stå ut med…

Taggar

2 Kommentarer

  1. Maria

    Noppig soffa och liknande är väl ngt som kan gå under rubriken I-landsproblem.

    Svara
  2. Hanna

    Åh vad spännande det kommer bli med din nya blogg!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen