Möt Sveriges Mr Hinderbana!

petramanstromMaratonpodden, MotionsloppKommentera

konstantin655x655

”Jag var nog absolut bland de tre kortaste av deltagarna. Och på gatloppet när man står där mot Hero och han står verkligen bara några meter från en… Det är extremt små ytor, men får man med sig farten så blir det väldigt lätt att springa igenom, men för mig blev det extremt svårt. Producenten hade såklart sagt åt dem att den där jäkeln ska ni hacka på för han har temperament. Att jag bröt näsan såg för jäkligt ut, men det hör väl till showen.”

Varför anser han att flera av de stora hinderbaneloppen har urartat till freak shows? Och hur tränar man för att inte bara bli supersnabb utan också så där galet explosiv och stark? Konstantin Avramidisvann Gladiatorerna 2014 – på ny, suverän rekordtid på hinderbanan. Nu satsar denne yrkesmilitär helhjärtat på obstacle racing, sporten som på senare tid har blivit omåttligt populär här i Sverige med lopp som Tough Viking och Toughest.

Dessutom får du en hel hoper sista minuten-tips inför nästa veckas Lidingöloppet – och svar på den eviga frågan om man verkligen behöver terrängskor på världens största terränglopp! Lyssna på Spotify i mobilen eller via:http://korturl.com/konstantin 🙂

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *