M

Tack!

av | sep 10, 2016 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

adrian

Ville bara kika in och tacka för det fina och kärleksfulla stöd som jag har mött såväl live som i sociala medier efter gårdagens sammanbrott. Det betyder oerhört mycket och jag är stolt över att ha så fina läsare! Önskar dig en fantastisk fortsättning på lördagen och vi hörs snart igen! Kram!

Taggar

4 Kommentarer

 1. maria

  Hej! här kommer mina tips, med tanke på ditt inlägg nedan om stress och tidsbrist osv. Hoppas något av dom kan funka för dig! 1) Städhjälp som även sorterar tvätt samt – om ni bokar tvättstuga/har egen tvättmaskin – tvättar en eller två maskiner till er under tiden. GULD. 2) Det finns massor av pps i Sthlm som försörjer sig på att tex packa upp lådor, fixa garderober, fixa allt på plats tex efter flytt – AWEOME! För ett par hundralappar så kan någon annan plocka ur och sortera in på ett snyggt sätt, och är man inte förtjust i tex viss placering i en garderob eller hylla (självklart kan man både släppa allt fritt eller ha genomgång innan) så kan man ju i lugn och ro fixa det sen. Man slipper kaoset. Detta i kombo med städhjälp är guld för stressiga föräldrar. 3) Boken Duktighetsfällan. Får mig som läser nu att få ett lite mer konstruktivt perspektiv på mig själv, stress och att vara nybliven mamma och egenföretagare. 4) Boken Du är fullkomlig, som jag inte läst ännu men som ska vara väldigt fin för oss med prestationsbaserad självkänsla (ingen aning om du faller in där men jag gör).

  Svara
 2. Linda

  Fina Petra. Du känner inte mig men oj vad du inspirerar. Till löpning i ur och skur som i sin tur leder till mer glädje, balans och harmoni i just mitt liv. Så var rädd om dig. Det är mänskligt att bryta ihop emellanåt, det är oftast då man tvingas pausa och reflektera över hur man faktiskt lever. Jag vet så väl, är själv egen företagare, har två kids, tränar och försöker ständigt få ihop det berömda livspusslet.
  Stor styrkekram

  Svara
 3. Palle

  Hej Petra,

  Visst är det så att det är mest positiva saker som skrivs på nätet – i såväl bloggar som sociala medier.
  Bra att berätta att det inte alltid är så.

  Ta hjälp med det ni inte hinner.
  Upprätta handlingplaner som kan bockas av.
  Träffa kompisarna när du tränar.

  Lycka till!

  Svara
 4. Maria

  Vilken fin bild! Din son är så himla söt!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen