ÄNTLIGEN MORGONJOGG I SOL OCH VÄRME!

Petra MånströmAlternativ träning, Livsstil, Löpning, Mat, Motion, Resor, Samarbeten, Träning, TräningsresorKommentera

Club La Santa

Nu är vi äntligen i solen och värmen igen, på träningsanläggningen Club La Santa på Lanzarote. I morse passade jag på att ta en löptur före frukost och gissa om det var skönt att kunna springa i bara shorts och linne!

Club La Santa

Det var tidigare i år som Club La Santas PR-byrå hörde av sig och undrade om jag ville ta med mig familjen och gästa anläggningen för att i sociala medier skildra hur det är att semestra på det här sättet med småbarn i sällskapet. Något vi inte hade något emot, förstås. Har varit på en hel del träningsresor genom åren och måste säga att det lilla jag har sett av Club La Santa hittills bådar mycket gott.

Min huvudinriktning är ju löpning, styrketräning och god mat och dryck. För löparen finns mängder av stigar och vägar i omgivningarna – och en fin 400-meters löparbana mitt inne på anläggningen! Riktigt bra, det har inte funnits på något av de träningshotell jag tidigare har bott på.

Club La Santa

Fint utomhusgym och god mat

För den som gillar att varva löpningen med styrketräning finns ett fint utomhusgym à la Muscle Beach med fria vikter, skivstänger etc. Ska dit senare idag och lyfta lite, så bilder kommer längre fram. Är också sugen på att prova på vindsurfing, finns en surfingskola nere vid stranden här. Stranden är belägen vid en lagun, så det är inte tal om några höga vågor – skönt för en harig nybörjare.

Maten! Den har varit ett stort minus på många andra träningshotell. Gårdagens BBQ-buffé var helt fantastisk, med flera olika alternativ, ett stort urval av såser och färska grönsaker. Dessertbuffé med glass, frukt och annat gott. Fin bar också för den som vill ta något gott före eller efter maten.

Hittills alltså högsta betyg från mig till Club La Santa. Ska bli spännande att se om den åsikten kvarstår om några dagar! Har du varit här eller på annat träningshotell? Berätta gärna vad du tyckte!

(Foto bilder ovan: Jonas Hansen)

0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *