M

Flowpillow heat – magi för trötta löparmuskler

av | apr 10, 2020 | Blogginlägg, Samarbeten, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Jag har fått testa Flowpillow Heat, Sveriges populäraste massagekudde som påskyndar din återhämtning och har visat sig vara effektiv vid en rad olika löparbesvär. Så här tyckte jag om den!

Inlägget presenteras i samarbete med Flowlife

Det borde vara lika självklart för en löpare som att lämna in bilen på service, men det är det tyvärr inte. Jag är inget undantag. Det jag pratar om är förstås massage. I bästa fall går jag på idrottsmassage 2-3 gånger per år, men oftast mer sällan än så. Samtidigt känner jag ju tydligt att jag verkligen skulle behöva massage oftare, mer än någonsin nu när man inte är 20 längre. Jag tror nämligen att de flesta av er som läser det här upplever att kroppen känns stelare och mer ”trögstartad” idag än för säg 10-20 år sedan.

Men de goda nyheterna är att det inte alls behöver vara så. Flowpillow Heat från svenska Flowlife anses av många vara marknadens bästa komplement till mänskliga behandlingar och jag kan bara instämma. Och då ska jag villigt erkänna att jag var rätt skeptisk inledningsvis, jag vet ju hur sällan jag fick till egenmassage med foamroller. Jag tror att det största problemet med foamrollern var att den krävde en aktiv insats av mig, något som jag inte riktigt orkade med efter en intensiv dag med jobb, träning och jakt av litet, aktivt barn.

Så det var fantastiskt att kunna hänga Flowpillow Heat på stolsryggen och luta sig tillbaka. Eller sätta sig på yogamattan och lägga upp vaderna på massagekudden. Och så vidare. Det blir en perfekt kombination av avkoppling och återhämtning. Du kan välja mellan tre olika hastigheter, så att du kan få allt från rejäl, snabb sportmassage till långsammare triggerpunktsbehandling. Kan avslöja att till och med en hardcoreperson som min kära poddkollega Malin Ewerlöf tyckte att den snabbaste hastigheten var rätt så plågsam. Då fattar ni vilken kapacitet den här produkten sitter inne på! 😉

Jag upplever att den ”kramar runt” musklerna på ett riktigt bra sätt. Nej, det är inte jätteskönt hela tiden – men ”gott ont”. Det känns verkligen att behandlingen är effektiv och det är som sagt underbart att bara kunna luta sig tillbaka i sängen, i soffan, på golvet eller var du nu vill vara och låta massagekudden göra jobbet. Infravärmen (som går att stänga av) gör också behandlingen mer effektiv. Den drivs förresten av uppladdningsbara batterier så att du slipper sladdtrassel. Älskar du löpning och vill få bästa möjliga återhämtning så rekommenderar jag verkligen att du slår till på en Flowpillow Heat.

Kan nog faktiskt inte hitta några nackdelar med den. Eller tja, det skulle väl vara priset då. Men med tanke på hur segt det kan vara med onödiga skador och oändlig rehab så är det ändå en bra investering. Priset är ungefär i nivå med ett par bra löparskor och just nu kan du dessutom köpa Flowpillow Heat till kampanjpris. Och du, det är inte bara löpare som har användning av den här smarta manicken. Trötta kontorsmuskler gör den också underverk med – fråga bara min sambo!

Här shoppar du Flowpillow Heat!

Fler som har testat eller kanske blev sugna på att testa? 

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen