M

Extrainsatt workshop om löpteknik den 23/11!

av | okt 23, 2019 | Blogginlägg, Träning & hälsa | 0 Kommentarer

Härliga nyheter! På grund av att vår premiärworkshop i löpteknik på Bosön den 17 november blev fullbokad så fort sätter vi in en extra workshop veckan efter!
Gillar du att springa, men känner att du skulle behöva finslipa ditt löpsteg? Att låta ett proffs ta en titt på din löpteknik och komma med råd och tips är en smart investering för att både utvecklas som löpare, men också förebygga skador.
Nu är den perfekta tiden att lägga lite extra krut på teknikträning inför nästa säsong! Mycket glädjande kan jag alltså meddela att den 23 november kör vi en extra workshop på Bosön på temat Vässa din löpteknik:
✔️Ansvarig tränare och den som leder samtliga praktiska moment är Malin Ewerlöf, en av Sveriges absolut främsta friidrottare med mångårig erfarenhet av såväl elitlöpning som coachning av motionärer
✔️Vi håller till på Bosön, en unik anläggning med såväl fullt utrustat gym som fräscha kurslokaler och en helt fantastisk inomhuslöparbana – perfekt när det är kallt och ruggigt ute!
✔️Begränsat antal deltagare för att garantera att alla får uppmärksamhet och personlig feedback
✔️Tack vare Malins stora erfarenhet kan du delta oavsett hur snabbt du springer
✔️Teori varvas med praktiska moment och vi avrundar med ett härligt utmanande intervallpass med fokus på löpteknik
✔️Heldag, 9-16, och lunch samt fika ingår!
✔️Vi utlovar också ett gäng härliga överraskningar
?? TILL BOKNINGEN!
Endast ett fåtal platser kvar nu, så ett tips är att inte vänta för länge om du vill säkra din plats 😉 Hoppas vi ses på Bosön den 23 november!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen