morgonjogg

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag och det beror på att jag är ute och reser. Nu har jag landat på Mallorca, där vi njuter av sol, bad, lagom mycket träning och framför allt: god mat och dryck!

I morse fick mina föräldrar, som också är med på resan, ta Adrian ett par timmar och så åkte Jonas och jag ut till en fantastiskt vacker strand och njöt av soluppgången. Jag passade på att ta en morgonjogg precis intill vattnet och det var magiskt. Att få ha hela stranden för sig själv var en häftig känsla.

Påminde mig själv om att det är det här jag har drömt om under den långa och mörka vintern hemma i Sverige. Frågan jag ställer mig allt oftare numera är: varför bor jag inte på varmare breddgrader, året om? Ta en morgonjogg med ljumma vindar i ansiktet, varje morgon. Är det bara jag som tycker att vintrarna hemma har blivit jobbigare att stå ut med? 😉

Många varma kramar från Mallorca! Nu långlunch och slappa på stranden!

(Foto bilden ovan: Jonas Hansen)

Share: