EN MORGONJOGG ATT MINNAS

Petra MånströmLivsstil, Löpning, Motion, Resor3 Kommentarer

morgonjogg

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag och det beror på att jag är ute och reser. Nu har jag landat på Mallorca, där vi njuter av sol, bad, lagom mycket träning och framför allt: god mat och dryck!

I morse fick mina föräldrar, som också är med på resan, ta Adrian ett par timmar och så åkte Jonas och jag ut till en fantastiskt vacker strand och njöt av soluppgången. Jag passade på att ta en morgonjogg precis intill vattnet och det var magiskt. Att få ha hela stranden för sig själv var en häftig känsla.

Påminde mig själv om att det är det här jag har drömt om under den långa och mörka vintern hemma i Sverige. Frågan jag ställer mig allt oftare numera är: varför bor jag inte på varmare breddgrader, året om? Ta en morgonjogg med ljumma vindar i ansiktet, varje morgon. Är det bara jag som tycker att vintrarna hemma har blivit jobbigare att stå ut med? 😉

Många varma kramar från Mallorca! Nu långlunch och slappa på stranden!

(Foto bilden ovan: Jonas Hansen)

0

3 Kommentarer är aktiverade “EN MORGONJOGG ATT MINNAS”

  1. Ställer mig samma fråga minst ett par gånger om dagen… men min frysglada familj nappar inte på mina flyttförslag! Jag har hotat med skilsmässa om ingen flyttat med mig när jag fyllt 80… ?. Så länge funderar jag på lämpliga mutor för att få min vilja igenom lite fortare!

    0
  2. Jag tänker samma tankar varje vinter och undrar vad det är som krävs för att knuffa ut mig ur kalla, mörka Sverige…

    0

Kommentera

Din epostadress publiceras inte Obligatoriska fält är märkta *