M

"Du springer väl inte med färgen, lilla gumman!"

av | maj 30, 2016 | Blogginlägg | 3 Kommentarer

farg
Gillar verkligen utvecklingen som har skett inom träningskläder och andra träningsgrejor de senaste åren.
Mycket var ju rätt trist förr om åren, men nu har det fullständigt exploderat färgmässigt. Kul! Minns hur det var när jag skulle köpa mina första löparskor och jag satt där i den stora butiken som var specialiserad på löpare.
”Men lilla gumman, du springer väl inte med färgen..?” utbrast expediten när jag påpekade att de skor jag fick föreslagna för mig hade rätt så trista färger.
Men det förstås, storlek 41 finns ju inte särskilt ofta i mängd i butikerna. Men nu har det blivit mycket bättre, vilket jag är SÅ tacksam för! Hur viktigt är det för dig med färg och snygg design på träningskläder och skor? Favoritmärken? Önskar ni mer blogginlägg om nya, snygga träningskläder? Berätta gärna!
(Bilden ovan: tights från Zobha Clothing, topp från Björn Borg, strumpor från Gococo, skor från Saucony (modellen heter Kinvara 7) och sportglasögon från X-Kross.)

Taggar

3 Kommentarer

 1. Anette

  Skulle även uppskatta om utvecklingen på GPS-löparklockor gick framåt. Hur svårt är det inte att hitta en snygg och funktionell klocka som passar en smal handled…? Och som inte är pinkfärgad…:o) Här kan männen välja och vraka!
  Jag tycker det är viktigt med snygga träningskläder, träningen blir ju så mycket roligare då, även om jag då och då hoppar i gamla urtvättade kläder… Absolut mera inlägg om träningskläder och -skor!

  Svara
 2. Lillian

  Mitt absolut kaxigaste träningsplagg alla kategorier är Powerwomans leopardbrallor. I vanliga fall kan jag matcha färger som en blind när jag ska träna men när dessa brallor ska användas skär det i hjärtat att inte har en matchande tröja till. Och satan vad snabb man blir i de brallorna! 😉

  Svara
 3. Hanna - Pilates och träningstokig

  Jag tycker det är viktigt med snygga träningskläder. Det är så mycket roligare att träna då och jag tycker att jag presterar bättre när jag också känner mig snygg.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen