M

Bildbonanza från kvällens glasslöpning på Stikki Nikki

av | jun 6, 2018 | Blogginlägg | 4 Kommentarer

Varför springa en dag och äta glass en annan när man kan göra båda sakerna samtidigt..? Är så himla glad över att dagens glasslöpningsevent som Charlotte Karlsson, ”StikkiNikki” och jag arrangerade blev så lyckat.
Jag älskar livets goda, utan mat och dryck är livet liksom inte värt att leva. Glass är själamat för mig, jag måste ha en viss dos varje vecka – men jag är kräsen. Det ska helst vara glass av bästa möjliga kvalitet och gärna ekologisk. Alla de kraven uppfyller StikkiNikki här på Hornsbergs strand i närheten av där jag bor och därför är jag flitig kund där.
Av en slump kom StikkiNikki och jag i kontakt och jag fick reda på att hon är löpare. Sagt och gjort: självklart måste vi göra ett löparevent där man avslutar med ”after run” i form av en god glass. Som tur var nappade min vän och löpcoach Charlotte Karlsson på idén och tidigare idag gick vårt event av stapeln.
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Som alltid när man anordnar event är det lite nervöst, kommer någon att vilja anmäla sig? Särskilt som ju maran här i Stockholm bara är några dagar bort. Men snacka om överraskning när det bara rasslade till och anmälningarna formligen rasade in! Så himla roligt!
Efter en lugn jogg upp till Karlberg körde Charlotte först löpskolning med oss, ett riktigt effektivt sätt att förbättra löpsteget på. Sedan körde vi 10 x 60 sekunder med 60 sekunders vila. Låter det kanske futtigt? Ja, om du springer lätt. Men jag kan garantera att det går att köra sig sopslut på det här passet – om man vill 😉
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Glasslöpning
Vill tacka alla underbara människor som kom för en härlig kväll! Så underbart med all kärlek och energi ni bjöd på! Ser fram emot en repris snart!
Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

Taggar

4 Kommentarer

  1. pilla

    Ja, hoppas det kommer en repris! Hade inte tid att gå igår tyvärr.

    Svara
  2. Cindy

    Vilken grej ???

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen