BILDBONANZA FRÅN KVÄLLENS GLASSLÖPNING PÅ STIKKINIKKI

Petra MånströmEvent, Intervallträning, Löpning4 Kommentarer

Glasslöpning

Varför springa en dag och äta glass en annan när man kan göra båda sakerna samtidigt..? Är så himla glad över att dagens glasslöpningsevent som Charlotte Karlsson, ”StikkiNikki” och jag arrangerade blev så lyckat.

Jag älskar livets goda, utan mat och dryck är livet liksom inte värt att leva. Glass är själamat för mig, jag måste ha en viss dos varje vecka – men jag är kräsen. Det ska helst vara glass av bästa möjliga kvalitet och gärna ekologisk. Alla de kraven uppfyller StikkiNikki här på Hornsbergs strand i närheten av där jag bor och därför är jag flitig kund där.

Av en slump kom StikkiNikki och jag i kontakt och jag fick reda på att hon är löpare. Sagt och gjort: självklart måste vi göra ett löparevent där man avslutar med ”after run” i form av en god glass. Som tur var nappade min vän och löpcoach Charlotte Karlsson på idén och tidigare idag gick vårt event av stapeln.

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Som alltid när man anordnar event är det lite nervöst, kommer någon att vilja anmäla sig? Särskilt som ju maran här i Stockholm bara är några dagar bort. Men snacka om överraskning när det bara rasslade till och anmälningarna formligen rasade in! Så himla roligt!

Efter en lugn jogg upp till Karlberg körde Charlotte först löpskolning med oss, ett riktigt effektivt sätt att förbättra löpsteget på. Sedan körde vi 10 x 60 sekunder med 60 sekunders vila. Låter det kanske futtigt? Ja, om du springer lätt. Men jag kan garantera att det går att köra sig sopslut på det här passet – om man vill 😉

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Glasslöpning

Vill tacka alla underbara människor som kom för en härlig kväll! Så underbart med all kärlek och energi ni bjöd på! Ser fram emot en repris snart!

Foto bilderna ovan: Jonas Hansen

0

4 Kommentarer är aktiverade “BILDBONANZA FRÅN KVÄLLENS GLASSLÖPNING PÅ STIKKINIKKI”

Kommentera

Din epostadress publiceras inte